Hnacka a krv v stolici

Príspevok v téme: Hnacka a krv v stolici
Naty1710

Dobry den,mame 7mesacneho krizeneho psika.Labrador s vlaciakom.Ako sme si ho zobrali,co mal cca mesiac a pol.Maval hnacku,nebolo to kazdy den.raz bola uplne riedka inokedy hustejsia.Veterinarka to najskor prisudzovala k zmene granul.ale ked sa to stale opakovalo dokola.robila mu testy ci nema parazita (tri dni sme zbierali hovienko) vysledky boli v poriadku...a jej riesenie bolo aby sme mu davali konzervu royall proti hnacke...utichlo to.alee obcas tu stolicu mal redsiu.zvlastne je,ze vzdy ked prideme na navstevu k svokrovcom.zacne sa blaznit a leti na travu a ma riedku stolicu.pri tom v aute poslusne sedi a tesi sa ze niekam ideme...cize v strese nie je...vcera vecer mal opat riedku stolicu.dnes mal uz hustu ale na konci mu isla krv..veterinarkine riesenie je opat mu zbierat stolicu ci nema bakteriu..ale nie je aj ine riesenie??nemozu mu nejako vysetrit crevo?? Jej odpoved bola ze sa to neda!
Psa mavame v nutri, na vodidku ho vencime cize vidime co vonku zozere.jeho strava spociva s granul britt a raz denne ma konzervu carno.
Inak je hravy a nie su na nom ziadne znamky choroby vidiet...a neprehana ho,dva krat denne chodi na velku potrebu a v tedy sa to ukaze
Dakujem za vsetky rady pripadne poznatky

D...a

Tazko povedat, co to je. Zmen veterinara! Inac pozor, ak je v stolici krv, mozu to byt giardie (parazity), ktore ziju v crevach a prederavuju ich, tak nastane krvacanie. Su proti tomu lieky, ktore rychlo zaberaju, len treba hned ist a necakat. Giardie su prenosne na ineho psa, vtedy ho netreba k nim pustat. V tvojom pripade nemusi ist o giardie ale v poriadku ten tvoj psik nie je. Dufam, ze ho odcervujes? Po odcerveni ma kazdy psik narusenu crevnu floru, potrebuje probiotika. Ale najlepsie, ak sa poradis s inym vet. Tak by som ja konala.