Problémy s UPSVaR

Príspevok v téme: Problémy s UPSVaR
VVcephei

Dobrý deň, mám problém s daným uradom. Nakoľko som 24.2. Neprišla na podpis (momentálne som PN /doklad nedonesený do troch dni/, dobrovoľnícku prácu mám v nemocnici kde každý deň trávim 5-8h, a celkovo som nepozrela kartičku, verila som že pani čo mi dáva kontakt mi nadiktuje riadny dátum a nie o mesiac pozdejšie). Chcela by som sa opýtať či nemáte skúsenosti ako sa vyhnúť vyradeniu z evidencie. Vopred ďakujem všetkým za rady.

VVcephei.

Ahojte.
Problém ustal. Písomne som sa vyjadrila na dovody môjho vyradenia z evidencie. Napísala som všetko čo sa udialo, to aká voči mne sprostredkovateľka bola a dali sa mi za pravdu. Dnes už žiadne problémy. Vďaka za pomoc.

Prezyvka055

Poucenie je nespekulovat.

Ak si na PN, ides k lekarovi beries PN a hned ides na postu a posielas oznamenie o PN vsade kde treba. A nie ze ja sa dohodnem ze to akoze za to co som nadrobil budem doma a potom mojho oca kona brat sa bude pytat a ten posle a podobne.

VVcephei

Celé to bolo komplikované, ja som si poznačila dátum 24.3. Mám ho v kalendári na stene v kuchyni, pripomienku v mobile. Nikdy som nemeškala nič podobné sa mi nestalo. ALE... Prvý raz som sa dostala aj na PN, ktorú som neriešila nakoľko pracujem v nemocnici a mám tam nadrobených 35dní navyše. Dostala som zápal pľúc 20.4. A s nemocnicou som bola dohodnutá že ostanem doma a budú sa mi odratávať navyše odrobené hodiny (4 za deň).
Neskôr keď som zistila že je problém na úp som tam volala, pani tvrdila že som už v spravnom konani že smola. Zložili sme. Mamina tam má známu povedala že to bude ok ak ležím v nemocnici.
Neskôr som bola u obvodného ktorý ma vypísal až do 1.4. Kvôli ťazkemu zdravotnému stavu.
PN odniesli rodičia na ÚP o tri dni nato mi prišiel papier že sa začalo konanie.
Tento piatok som bola na ÚP ja kde záhadne zmizla moja PN a mám si dať vypísať novú (potrebovala som ju do nemocnice kde vykonavam absolventsku prax). Nestihla som to do 12:00 odovzdať (vtedy up u nas zatvára) takže nová PN je u mňa doma. Zajtra utekám do nemocnice odovzdať jednu kópiu ďalšiu kópiu dám na UP a originál si už nechám pri sebe aby náhodou zas zázrakom nezmizla.
Pochybujem že dostanem nejakú tu almužnu za odpracovane hodiny na mesiac a pol navyše.
Poučenie: Môžete sa zodrať ako chcete aj tak budete za debila.

ewelin2828

prezývka: ale tak to, že človek zabudne, sa môže stať hocikomu...samozrejme zakladateľka témy nezabudla ísť, ak som dobre pochopila, ona si myslela, že termín bude mať neskôr, tak si to ani nesledovala dako...
no ako som už písala, raz som nato zabudla...a to teda som dosť zodpovedný človek a ešte sa žiaden zamestnávateľ na mňa nesťažoval....proste vtedy mamina bola chorá, tuším návšteva v ten deň dáka došla....totál mi to vyfučalo z hlavy :)
a zase zabudnúť ísť do práce, do ktorej chodím denne sa nedá porovnávať s hlásením sa raz za mesiac-dva...to ozaj ide ľahko zabudnúť...ale tak si človek vie dať pripomienku do mobilu a nie je problém :)

Prezyvka055

Ludia nadavaju zeby chceli pracu a pritom zodpovednost 0 bodov ze sa im bojis zverit aj metlu ze ci ju dakte nezapotrosia.

Prezyvka055

Najlepsie ako vyhnut sa vyradeniu z evidencie je dodrziavat terminy. Je to tak ako keby si neprisla do prace.....

ewelin2828

a už ti prišiel papier o tom, že ťa vyradili?
ja som sa raz zabudla ísť hlásiť..ale spomenula som si nato v daný deň večer..na druhý deň som tam zašla...bála som sa, ale ta pani úradnička bola v pohode.....som si vymyslela, že som bola s maminou u lekára (ona v ten deň ozaj bola u doktora, takže ak by niečo, vedela by som si doklad vybaviť)....len mi povedala, nech nabudúce aspoň zavolám...nebol problém...
ale ty si už dva týždne po termíne a to fakt neviem, či to dako "obkecáš"...nemá niekoho známeho na tom úrade? o aké mesto sa jedná?