anovulácia a tehotenstvo?

Príspevok v téme: anovulácia a tehotenstvo?
Arwen512

Ahoj, máte niekto skúsenosti s otehotnením aj napriek anovulácii?
Mám 21 rokov, doktorka mi povedala, že mám anovuláciu, že mi nepraská folikul alebo dačo také. Možnosťou je, že to je PCO, ale chcela, aby som počas menzesu prišla na testy, lenže ja ho mám poslednú dobu tak divne, že mi to jednoducho zatial nevyšlo. Aj keď, čítala som, že to má dačo s testosterónom, a ja nemám pocit, že mám všetky práunaky čo k tomu patria. Každopádne, z toho že som momentálne neplodná som bola dosť nešťastná a tak som si povedala, že je to jedno, začala som s priateľom spávať bez ochrany, pretože som si vravela, že aj tak som neplodná a keby sa mi cyklus obnovil, a otehotnela som, aspoň nebudem neplodná do konca života, takže nevadí. Beriem na to totiž lieky, momentálne Nosifol. A používam aj ricínový olej. Je možné v mojej situácii otehotniež? V poslednej dobe sa totiž čudne cítim, je mi často nevoľno a mám čudné chute. Test plánujem, ale za posledný rok som ho robila niekoľkokrát, a vždy som bola akurát tak sklamaná. Veď to kludne môžu byť len hormóny. Či je možné aj tehotenstvo?