Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chýbajúca diagnóza pri neurčitých príznakoch.

Príspevok v téme: Chýbajúca diagnóza pri neurčitých príznakoch.
ErikaCZ.

Dobrý večer,
jedná sa mi o moju 24 ročnú dcéru, ktorej sa pravidelne opakujú určité príznaky a diagnózu stanovenú ešte nemá.
V neurčitých intervaloch má závraty, ktoré netrvajú dlho a nie sú ani príliš intenzívne. Mesačne minimálne raz jej začne tŕpnuť tvár, čo trvá niekedy minúty, niekedy hodiny. Občas má pocit tŕpnutia aj v nohách, v sede a to v určitej polohe. Nepravidelne máva mierne bolesti hlavy, ale na základe odpozorovania to je pri zmene počasia. Vždy má studené nohy, ruku väčšinou pravú.
Tieto príznaky má od októbra a od decembra sme už pobehali väčšinu lekárov. Okrem toho, že nám povedali, že má stuhnuté svaly a problémy s chrbticou sme sa nič nedozvedeli. Na ďalšie vyšetrenia ešte čakáme, nakoľko v okrese Revúca ide všetko veľmi pomaly.
Dcéra je v poslednom ročníku na VŠ, takže dosť času trávi pri PC a knihách. Pohybu má pomenej a pred štátnicami to podľa mňa preháňa s kávou.
Mám obavy či sa nejedná o niečo vážne, hoci väčšina lekárov má názor, že sa jedná len o banalitu. Mal niekto podobné skúsenosti?

nika82

moze to byt od chrbtice alebo tetania. kym cakate na termin, nech berie horcik 2x denne. ja mam tetaniu a moje priznaky boli tiez zavraty a trpnutie pravej ruky, pocit na odpadnutie a dalsie
tetaniu mi diagnostikovali na vysetreni EMG. robili aj CT mozgu a EEG na vylucenie horsich diagnoz, ktore sa nastastie nepotvrdili
drzim palce, aby to bolo ok.vela zien ma tetaniu, nebude to nic vazne nestresujte :)