Je to normalne?

Príspevok v téme: Je to normalne?
MikiF

Za zivot som mal poriadny vztah iba raz, jeho zaciatky boli pred 9 rokmi a vtedy bolo aj tak vsetko inak na oboch stranach. Preto sa pytam ci som na zlej lodi, alebo ta kocka potrebuje iba viac casu a trpezlivosti. Pozname sa par mesiacov, zo zaciatku to islo velmi rychlo vsetko, ale teraz sa to spomalilo a mam pocit ze sa to otaca a kazi. Fakt neviem. Ide o to ze ona mi velmi sadla, keby som mohol tak ju vyobjimam a som s nou stale. Bohuzial sa vidime iba jeden krat do tyzdna a pritom okrem jej nabiteho pracovneho tyzdna tomu neprekaza nic. Ja mam prace tiez vela, ale vztah beriem ako prioritu, a najdem si chvilku v programe hoci aj kazdy den aby sme sa mohli vidiet aspon na par minut. Z jej strany citim ze staci ak sa vidime raz do tyzdna a akakolvek moja iniciativa o to aby to bolo castejsie je odignorovana. Ja som jej to uz raz naznacil, nechcem na nu tlacit, rozpravali sme sa uz raz o tom ze by som sa chcel vydat castejsie. Ja viem ze by som mal toto primarne riesit s nou, ale kazdy sme iny, ja cele toho povazujem za take zaciatky kde zo skusenosti viem ze staci nieco viac prepalit a vsetkemu je koniec. Preto sa radsej drzim stranou, tvarim sa ze je vsetko ok, ale nie je. Ide ma dotrhat, lebo mi na nej zacina zalezat cim dalej tym viac, chcel by som s nou travit viac a viac casu, mat ju pri sebe. Ale musim sa tvarit ze mi to takto vyhovuje ako to diktuje ona a dufam ze o dalsi tyzdne dostane na mna chut viac. Alebo nie? A som na zlej lodi? Dakujem za precitanie a vas nazor.

mam56

Workohol je lepší než alkohol. Ak je workoholička, tak by nemala začínať žiaden vzťah, lebo naň nebude mať čas.

zuzi74

Moj nazor je, ze zrejme si naozaj na zlej lodi. Bud ta slecna je taka workoholicka, ze nema zaujem o vaznejsi vztah, alebo nema o teba az taky zaujem. Zrejme to citi inak ako ty a nema potrebu to detailnejsie riesit. Ty na nu nechces viac zatlacit, lebo sa bojis, ze o nu prides, ale takto sa budes len trapit a rozmyslat nad tym preco to tak je.
V kazdom pripade mi tu nieco nesedi a sice, ze dievca nie je zalubene.

lenuska13

Ahoj MikiF, určite sa s ňou porozprávaj, prečo jej stačí sa s Tebou stretávať tak máličko. Či má toho veľa v práci, resp. dôvod. Ja som toto zažila tiež..