poradite ?

Príspevok v téme: poradite ?
SUBIKA 3

ahojte potrebujem poradit .. ake ovocie ,alebo vitaminy . mi pomozu na totalne psychicke vycerpanie ? mavam divne stavy , zmatok v hlave , absurdne predstavy az fantasmagorie ktore ma prepadaju a neviem sa im ubranit a trapi ma to ... velmi mi chyba slnko a som strasne vycerpana z tohoto nekonecneho otrasneho pocasia .. potrebujem sa nejako psych. vzchopit .. citim sa ako keby na dne po psych ..stranke ... poradite mi ? viem ze su dobre banany a este nieco ? diky

Rescue

vyčeparnost nebo presne unava čaje aké pomáhaju:
zelenej čaj s jasminem,
čaj jing yang človek po nem se cití dobre

ale na vyčerpanost funguje dluhe roky chi kung nebo tai chi stačí dene dvičit každy den a nigdy nebudete unavený

Ale nigdy endavate cukor do čaje zaprvé bude se vám chceit spat a zadruhe zničite chut čaje

Taiji Quan alebo box najvyššieho vrcholu
Taiji doslova znamená najvyšší vrchol, čo je vyjadrením toho, že bytie sa zrodilo z taiji. Jednota sa rozdelila na yin a yang, ženský a mužský princíp. To vysvetľuje ustavičnú zmenu, ktorá charakterizuje univerzum, a je zdrojom pre transformáciu hmoty.

Taiji Quan, alebo box najvyššieho vrcholu, je jedno z najpopulárnejších cvičení v Číne a jedno z najrozšírenejších bojových umení vo svete.

Oheň a voda sú dve podoby hmoty, ktoré najlepšie charakterizujú princíp duality yin a yang. Princípy Taiji Quanu majú korene v tradičnom čínskom myslení, predovšetkým v taoizme. Pomalé, harmonické pohyby a správne držanie tela v spojení s mentálnou prácou a vyrovnaným dýchaním majú veľmi priaznivé účinky na rovnováhu v organizme.

Pravidelné cvičenie Taiji Quanu je vynikajúcou metódou prevencie. Zvlášť účinne pôsobí pri liečení porúch ako je vysoký krvný tlak, zažívacie problémy, nervové problémy a problémy s krvným obehom

Slovo “QiGong” (čchi-kung) pozostáva vlastne z dvoch slov: “Qi“ (čchi) je životná sila, energia, ale aj dýchanie a “Gong“ (kung) je pravidelné, pokojné a koncentrované cvičenie, teda ovládanie “Qi“. Takže, “QiGong“ sa teda dá preložiť ako “ovládanie fyzickej energie pomocou dýchania, predstavy, úmyslu a harmonických pohybov tela“.

Technika QiGong je charakterizovaná pomocou troch podstatných elementov:
technika dýchania (hlboký nádych a výdych)
mentálne odbúravanie stresu (vypnutie vonkajších myšlienkových vplyvov)
fyzické odbúravanie stresu (pomocou harmonických pohybov tela)

Zdravotný QiGong“ (Čchi-kung) “na chrbticu“

Pôsobí na celkovú relaxáciu celého tela, uvoľňuje hlavne chrbticu, šľachy, väzy a kĺby. Spriechodňuje akupunktúrne a šľachosvalové dráhy, stimuluje zvýšenie toku vnútornej energie “Čchi“ a dáva do pohybu stagnujúcu “Čchi“. Pomáha k uvedomovaniu si vedenia vnútornej energie “Čchi“ v tele, pomocou Čchi-kungu nazývaného “Malý nebeský okruh“ a “Veľký nebeský okruh“.

“QiGong“ je jemný druh veľmi sústredených pohybov, ktoré povzbudzujú a upevňujú harmóniu tela. Kto pravidelne cvičí “QiGong“, pocíti, že tieto pohyby pôsobia ako základný tón, ktorý všetkým ľuďom rozochveje ich telá a duše. Z harmónie vychádza radosť zo života, v harmónii nachádza človek pokoj a uvoľnenie cez harmóniu budú telo a duša posilnené. Takže harmónia je základ zdravia.

mam56

Vláda musí byť stabilná za každú cenu (um jeden Preis). Ani nechcite vedieť, čo vetrím, keď tomu tak nebude: problems, problems and one more time problems.
Mohlo by mi to byť jedno, ale nie je.
S SNS plne súhlasím, spojte sa aj s Mostom. To teraz nie je podstatné.
Vaše všetky analýzy sú správne. Každá strana svoju silu ukáže počas vládnutia, keci nikoho zaujímať nebudú.
Uwaga!!!
I wish you luck.
Bon soir.

Katsa

Z nedostatku slnka ti môže chýbať serotonín... tieto potraviny ho obsahujú: mäso (najmä losos a morka), celozrnné pečivo, vajcia, strukoviny, slivky, orechy, paradajky a zelená listová zelenina, napríklad ľadový a hlávkový šalát, či špenát...K produkcii sérotonínu je potrebný aj dostatok vápnika a horčíka. Oba minerály možno získať buď užívaním kvalitných doplnkov stravy, alebo konzumáciou potravín bohatých na tieto látky. Medzi zdroje týchto minerálov patrí mlieko a mliečne výrobky, mak, orechy, mandle, celozrnné obilniny a výrobky z nich, kakao či sója *(okopírované zo stránky moda.sk)
čo som tak googlila, tak každá stránka uvádza iné potraviny, ale skús si prečítať toto primar.sme.sk
a mne dosť pomáha banán... a mandarinka, či pomaranče, hlavne kvôli tej vôni... a hlavne nezabúdaj na železo, to je rovnako dôležité.. ja som tiež takto bývala unavená stále, som myslela, že to mám z depresie a nakoniec som šla za lekárkou a tá mi zistila, že trpím anémiou.... pre istotu si choď dať spraviť krvný obraz....