Ahojte,
Chcela by som sa spytat,kde si ma najst 24r dievca chlapa? Problem je,ze vsetci v takomto veku a starsi,ktori za nieco stoja su uz davni zadani alebo zenati...na diske a na nete normalneho chlapa asi nestretnem,v praci mam kolegyne zeny...sportujem rada,ale co z toho ked idem bicyklovat sama? V prirode stretnem max.tak divu zver...dakujem za nazory
Kde najst chlapa
Lenka je škaredka s prehnanými nárokmi. Takých už bolo.
Už jej chlapa nehľadájte, už ho zrejme našla :
Poznam plno ludi, ktori neboli dlho zadani, pretoze nechceli ist do hocijakeho vztahu. Ini ludia zas prijmu takmer hocijaky vztah len preto, aby neboli sami, ale v tom vztahu stale hladaju niekoho lepsieho.
Mam kamaratku, ktora je naozaj pekna, sikovna a spolocenska a vydala sa v 39, dovtedy nemala ziadny vztah hoci napadnikov mala. Teraz ma naozaj dobreho manzela.
mne vždy keď si prečítam to spojenie "že za niečo stoja" napadne, že dotyčný/á by si mal zaviesť nejaký cenník ohľadom seba vo vzťahu k tomu druhému pohlaviu a hlavne nenaletieť na tu hru, že prijímať namiesto ca$h naturálne protihodnoty (taká naturálna výmena tu už niekedy bola a neukázala sa ako veľmi flexibilná ..) ... :DDD
Helsinki, netáraj nezmysly, to sú fakt sprostosti, čo píšeš. Práve tí normálni ľudia sú často krát sami, čo majú ešte nejaké hodnoty, je kopec ľudí po 20-tke, čo sú sami a bez vzťahu, nie každý má vhodnú živnú pôdu, aby mal hneď vzťah, nikdy nevieš, čo toho človeka postretlo. Vek naozaj nie je merítkom, ´´normálnosti´´ že máš 20 rokov a ten človek stojí za nič, len za to, že nemal vzťah, alebo podobne, neviem, kto tieto bludy začal šíriť medzi ľudí a do spoločnosti, ale všímam si, že je to veľmi rozšírené, neviem, prečo ľudia sa zameriavajú na takéto kraviny. Netreba za tým hneď vidieť to, že je človek čudný, škaredý, uzavretý a neviem čo, ale možno by bolo fajn, sa na to pozrieť aj z iného uhla, že to nemusí byť hneď to prvé, na čo nám najľahšie prídu myšlienky, teda negativizmus.
Každá žena, ktorá za niečo stojí, je zadaná. Ak máš 24 rokov a si single, asi nebudeš bohviečo. Takže brzdi, a nemaj privysoké nároky. Keby si bola normálna baba, nejaký normálny chlap, by si ťa dávno našiel. Na chlapov, čo za niečo stoja, nemáš. Zníž nároky a uspokoj sa s niekým na tvojej úrovni.
0vecka zadelila!
este ma pobavila ta fraza ze "ktori za nieco stoja" ak vsetci chlapi ktori za nieco stoja su zadany tak su zadane aj vsetky zeny ktore za nieco stoja teda ty za nic nestojis ale chces chlapa ktory za nieco stoji... no tak to mas potomtazke...
Lenka33333 to ze su vsetci zadany tu nerozpravaj.... take temy tu pisu aj chlapi v podobnom veku ....
ono ide o to ze zeny chcu vztah a muzi chcu vztah atak nechapem kde je problem?? proste si nejakeho najdi a hotovo