Ked kinedryl nepomaha :o((

RNG

NMajlepsie je si vY
robit taky kandizovany/suseny
Z jedneho korena je toho plno. Vystaci ti to na rok.
Malu kusok ako pol nechta so pusy, to postupne narastie, nie jest, len trochu hryznut do toho obcas. V puse to vydrzi aj hodinu.
Cerstvy je neprakticky, hned oxiduje a kazi sa. Neda sa nosit za sebou cely cas v skatulke na cukriky/pilulky.

MarioFazekas

fraisee. ak sa ti to stava castejsie je mozne ,ze mas jednu s foriem socialnej fobie-je to strach s cestovania.ja to mam tiez a celkom som prestal chodit autobusom a vlakom.musel som si kvoly tomu spravit vodicak.skus zajst za nejakym psychologom alebo psychiatrom aby sa to nezhorsilo

RNG

Dumbier. Ukludnuje zaludok, je to zaroven podpora cirkulacie, protizapalovy.....
Nechapem, pre co ludia nasilu chce brat skodlive chemikalie miesto uzitocneho doplnku.

mama misa

Moja mala dcera zvracala hadam uz aj pri pohlade na auto a raz sme dokonca po 4hod ceste skoncili v nemocnici na vyzivach.Potom som objavila v zahranici bezne dostupny liek JOY RIDE.Ten mozu brat aj babatka a veru uz bezne cestujeme a ani v lietadle ani v aute ci v autobuse jej nic nie je...

janushka

cocculine je homeopatikum a mne nepomohlo.ale vynikajuci je Medrin, je sice na predpis a vyvolava trochu ospalost, ale nielenze mi nie je zle (treba ho uzit polhodinu pred cestou)ale dokonca si mozem v aute citat!odporucam kazdemu,kto trpi nevolnostou v dopr.prostriedkoch.