Chcela by som vediet, ci existuje liek podobny kinedrylu, ale ovela ucinnejsi. Proste aby dospelemu cloveku nebolo zle, ked sadne do autobusa.
Vsetky dobre napady su vitane.
Dakujem za pozornost.
Ked kinedryl nepomaha :o((
mario fazekas
nie je to pre mna, mne v zivote nebolo zle. hm. este nejake tipy ludia..
NMajlepsie je si vY
robit taky kandizovany/suseny
Z jedneho korena je toho plno. Vystaci ti to na rok.
Malu kusok ako pol nechta so pusy, to postupne narastie, nie jest, len trochu hryznut do toho obcas. V puse to vydrzi aj hodinu.
Cerstvy je neprakticky, hned oxiduje a kazi sa. Neda sa nosit za sebou cely cas v skatulke na cukriky/pilulky.
prepac uz som to nasla nizsie
dumbier ako a kolko?
Dumbier. Ukludnuje zaludok, je to zaroven podpora cirkulacie, protizapalovy.....
Nechapem, pre co ludia nasilu chce brat skodlive chemikalie miesto uzitocneho doplnku.
Moja mala dcera zvracala hadam uz aj pri pohlade na auto a raz sme dokonca po 4hod ceste skoncili v nemocnici na vyzivach.Potom som objavila v zahranici bezne dostupny liek JOY RIDE.Ten mozu brat aj babatka a veru uz bezne cestujeme a ani v lietadle ani v aute ci v autobuse jej nic nie je...
cocculine je homeopatikum a mne nepomohlo.ale vynikajuci je Medrin, je sice na predpis a vyvolava trochu ospalost, ale nielenze mi nie je zle (treba ho uzit polhodinu pred cestou)ale dokonca si mozem v aute citat!odporucam kazdemu,kto trpi nevolnostou v dopr.prostriedkoch.
dumbier
cocculine tiez nepomaha.. potrebujem nieco pre extra citliveho cloveka kt je zle aj ked ide 10 min busom :(