dobry den mam 162cm vahu presnu neviem mala som 47 potom 50 takze nieco medzi tym mam problem ze sa mi vsetko uklada do brucha od januara pravidelne cvicim jedina zmena ze sa mi spevnil zadok som skoro rok po porode dost som schudla ale toho brucha som sa nikdy nevedela zbavit uz na strednej som mala ´´šunky´´ ale som chuda kazdy mi hovori nech priberem nohy mam chude teraz som chudsia ako pred tehotenstvom len by som chcela mat ploche brusko mam velke bedrove kosti a to mi opticky este viac zagulatuje okolie brucha aj ked brucho mam celkom ploche ked stojim ked sedim tak zase tie ´´šunky´´ dietu nedrzim skusala som uz vselico snazim sa jest zdravo pijem len vodu ale sladke si malokedy odpustim cvicila som tak 5 krat do tyzdna teraz v poslednej dobe 3 krat dakujem za rady
ukladanie tuku na bruchu a bedrovich kostiach
No mám obvod brucha pod 60 cm, tak asi áno.:) pred tým čo som to robila som mala aspoň 66 cm. samozrejme cvičenie nie je všetko. ale ešte trošku z brucha by som schudnúť chcela, možno 2 cm. pekný deň.:)
gabca a tebe to pomohlo? :)
AHOJ, tie kolená majú biť rovné a aj celé nohy, len trocha zdvihnuté ako som vravela takých 15 cm, a skús aj napnúť nohy, aj keď už pri tom cviku by si ich určite napla.:) Rado sa stalo. krásny dník a veľa šťastia pri chudnutí!!!!!!!!!!! paaa! :)
ja necvicim brusaky cvicim kardio posilujem drepy vypady mosty kvoli zadku ktory uz mam celkom pekny na rozdiel aky bol predtym a na brucho aj nieco z kalanetiky aj plank
ja som tiez dost po porode schudla som chuda len mi vadi brucho ktore mi netrci len tam mam vela tuku vsade viditelne som schudla hornu cast tela mam peknu su mi vidiet aj klucne kosti co som vzdy chcela lebo sa mi to paci len to brucho ma trapi cvicim ale strava je zaklad len v poslednej dobe sa neviem kontrolovat predtym som s tym nemala problem jeden cas som si dokonca myslela ze som zas tehotna ked som bola stale hladna lebo to som bola pri prvom tehotenstve tiez hned ani som nevedela ze som a uz som vyzierala chladnicku...mozno tym ze som sa dlho drzala zdravej stravy salaty neprezierala som sa odtrhavala som si od huby ako sa hovori tak teraz to vsetko dobieham ja by som potrebovala naplanovany jedalnicek a prisneho trenera :D len na to ja nemam peniaze a cas cvicim len doma som na materskej vzdy si nakupim zdrave veci ale ked to vsetko pojem tak si dam potom hocico proste aj z unavy niekedy si potrebujem dat sladke teda v poslednej dobe casto uz sa nevladzem kontrolovat cely den som s malym staram sa o domacnost ked zaspi tak cvicim a niekedy nemam ani silu si ist umyt vlasy fakt som vystavena vtedy si uz dam hocico pri com netrva dlho priprava a najem sa z toho a dalsia vec ze zabudam pit snazim sa dat do seba aspon liter a pol ale vacsinou sa mi podari len liter
Shayleen lokalne chudnutie a chudnutie brusakmi su myty
Schudnutie sú mýty? Mylis sa! Kto chce ten to zvládne. Ja som schudla 30 kg a tó len za 3 mesiace! Takže ;)
lokalne chudnut sa neda a cviky na brucho ti vobec nepomozu schudnut su to vsetko myty...
a treba mat pokrcene kolena? dakujem za radu
Ahoj, asi je to dedičné, ale keď chceš schudnúť z brucha tak to sladké si MUSÍŠ prestať dávať!!!!!! tam sa ti ukladá tuk. si celkom ľahká , ale keď sa cítiš dobre tak je to skvelé. skús cvičiť brušáky alebo pokúsim sa ti to opísať, dosť to funguje:ľahneš si na chrbát a nohy zdvihneš trochu do vzduchu, ale len trošku asi 15 cm. ruky dáš poležiačky k nohám a tak rotuješ z pravej strany ku ľavej(ale nie ako dookola, ale po bokoch),.posilňuje a chudne sa z tým hlavne z dolného bruška. keď začneš cítiť, že to začína pôsobiť, tak potom to rob aspoň také 2 minútky, ale toľko koľko vládzeš, kľudne aj viac. :) dúfam, že som pomohla a že si to pochopila. :)