Ako pribrať ,ale zdravo?

Príspevok v téme: Ako pribrať ,ale zdravo?
maláBAŠKA

Ahojte mám 12 rokov 40 kg a 155 cm,
chcela by som sa vás spýtať dokopy asi na 5 tém.Som príliš chudá , všetko mi je veľké a visí na mne. Takže , chcela by som začať zdravo žiť ...viete fitko, behanie raw strava možno aj joga. Aby som mala krajšiu pleť, tehličky super postavu a taký povedzmeže doševný pokoj so stresu zo školy. Lenže to by som asi iba schudla a ja chcem presný opak ...pribrať ale mať super postavičku )( ešte rastiem ale dlho už asi nebudem. Takže moja otázka je ako vlastne pribrať ale pritom sa vedieť aj zdravo stravovať ?

ggggggggggggggggga

ahoj, ja mám tiež 12 rokov, hovorí sa, že sa rast ustaľuje v 16-tich, ale u každého inak. keď chceš pribreť, ale zdravo, tak vyskúšaj jesť veľa ovocia. niektorý ľudia, majú ale celkom dobrý(rýchly) metabolizmus, takže ajmkeď veľmi chcú tak nepriberú. tehličky môžeš mať relativne ľahko, lebo keď si chudá, tak s ti ľahšie vytvoria, prušáky...keď budeš robiť silove cvičenia, tak priberieš, lebo už ani nemáš z čoho chudnúť a svaly naberajú na váhe tiež. a jedz všetko.čo ti chudtí. ja pre zmenu potrebujem schudnúť, no výškovo ani tak nie, ale ja chcem. nie veľa...napíš ako sa ti darí.