Plastická operácia nosa po úraze

Príspevok v téme: Plastická operácia nosa po úraze
Peter67891

Dobrý deň,
chcem sa Vás opýtať na Váš názor ku danej situácii. Pre rokom som mal vykonanú plastickú operáciu nosa, keďže som sa dosť škaredo pobil s mojím známym a dopadlo to pre oboch fest katastrofálne. Ja som mal vybitý zub a zlomený nos a on silný otras mozgu. Známy skončil bez následkov ja žiaľ nie :-( Mal som tak zlomený a vykrivený nos do ľavej strany, že som nemohol ani naň poriadne dýchať. S takýmto nosom som chodil po svete dva týždne a jednoducho aj keď som proti takým zákrokom musel som to podstúpiť. Dal som si chirurcky operovať nos a podstúpil som plastiku. Stálo ma to 1680,- EUR. Všetko preblehlo dobre, lenže moje okolie hlavne kamaráti ma nevedeli akosi priať s novým nosom. Oni si proste myslia, že proste som si dal z nejakých komplexov alebo z roztopaše zoperovať ten nos. Začali ma ohovárať(kamaráti, kamarádky) a najviac na to doplatila moja priateľka s ktorou som musel ukončiť svoj vzťah po štyroch rokoch!! Nezvládla nátlak okolia. Proste ani ona mi neverila atď..., že je to hanba a tak... je to strašne nadlho rozpisovať, najviac ma zlomilo, že to boli ľudia ktorých poznám roky. :-( Mám už z toho psychycký problém. Štve ma to. Mám 31 rokov, momentálne som slobodný.
Prosím Vás o Váš názor, len tak po prečítaní, že čo si o tom myslíte vy. Viete mi poradiť ako v takej situácii postupovať?
ďakujem,
s pozdravom Peter