Dobrý deň,
chcem sa Vás opýtať na Váš názor ku danej situácii. Pre rokom som mal vykonanú plastickú operáciu nosa, keďže som sa dosť škaredo pobil s mojím známym a dopadlo to pre oboch fest katastrofálne. Ja som mal vybitý zub a zlomený nos a on silný otras mozgu. Známy skončil bez následkov ja žiaľ nie :-( Mal som tak zlomený a vykrivený nos do ľavej strany, že som nemohol ani naň poriadne dýchať. S takýmto nosom som chodil po svete dva týždne a jednoducho aj keď som proti takým zákrokom musel som to podstúpiť. Dal som si chirurcky operovať nos a podstúpil som plastiku. Stálo ma to 1680,- EUR. Všetko preblehlo dobre, lenže moje okolie hlavne kamaráti ma nevedeli akosi priať s novým nosom. Oni si proste myslia, že proste som si dal z nejakých komplexov alebo z roztopaše zoperovať ten nos. Začali ma ohovárať(kamaráti, kamarádky) a najviac na to doplatila moja priateľka s ktorou som musel ukončiť svoj vzťah po štyroch rokoch!! Nezvládla nátlak okolia. Proste ani ona mi neverila atď..., že je to hanba a tak... je to strašne nadlho rozpisovať, najviac ma zlomilo, že to boli ľudia ktorých poznám roky. :-( Mám už z toho psychycký problém. Štve ma to. Mám 31 rokov, momentálne som slobodný.
Prosím Vás o Váš názor, len tak po prečítaní, že čo si o tom myslíte vy. Viete mi poradiť ako v takej situácii postupovať?
ďakujem,
s pozdravom Peter