Má 20 a nechce sex

Príspevok v téme: Má 20 a nechce sex
jmjm

s priateľom sme spolu 4 roky,sme svoji prví.na začiatku nášho vzťahu mal na mňa stále chuť,ako panic chcel konečne vyskúšať sex,asi po pol roku nášho vzťahu som začala brať HAK a až vtedy sme mali sex.nemohla som sa vôbec sťažovať,mali sme super sexuálny život,priateľ mal kopec nápadov,čo by sme mohli vyskúšať a stále ,,otravoval,,.v tom čase ešte chodil do školy a bol aj dosť vitálny.všetko sa zmenilo posledný rok-dva,kedy začal pracovať.pracuje od rána do večera,fyzickú prácu a neskutočne sa zmenil.nikdy som si nemyslela,že budem mať práve takýto problém.poslednú dobu máme sex asi raz za mesiac,čo si myslím nie je normálne.nebývame spolu,ale ked sa dá,von chodíme každý deň,ak je v robote veľmi dlho tak každý druhý.priznám sa som na neho veľmi citovo naviazaná a veľmi sa ľúbime.neviem ale ako riešiť tento problém.už vôbec nie je iniciatívny,ani ho nenapadne mať sex.ked navrhnem ja,vyhovorí sa že je unavený.toto sa opakuje každý deň.alebo povie,že to necháme na víkend no ani vtedy nič nie je,pretože od únavy pri mne zaspí.je mi to divné,aby mladý 20 ročný chalan ktorý by mal byť plný energie nemal chuť na sex.väčšinou to býva opačne,že žena odmieta muža.neviem čo sa deje.verím,že je unavený a ja ho neenchám ani vydýchnuť,ale sex je predsa uvoľnením a nie nejakou záťažou,nie?ako ženu ma to veľmi trápi.nevyzerám zle,starám sa o seba,muži majú o mňa záujem.snažím sa prísť s niečím novým,nejde tu o stereotyp.chcela som ho prekvapiť novým spodným prádlom,kúpila som si dokonca erotickú pomôcku,nad ktorou len zabrblal a skončila zabalená nepoužitá niekde v šuflíku.ako ženu ma to veľmi trápi a uberá mi to na sebavedomí.nepriťahujem ho už ?je so mnou dlho a už sa ma prejedol?rozmýšľala som,že skúsim nejakú zmenu,schudnem,prefarbím si vlasy..no pomohlo by to?ked sa ho spýtam,či vôbec nemá počas dňa chuť na sex,povie nie nepotrebuje to.môže sa človek takto zmeniť?ja sex nepotrebujem každý deň ale určite si na to aspoň raz za deň pomyslím a trápi ma,že on mi pravdepodobne klame a necháva si to pre seba,vyčleňuje ma z toho..tak moc by som si priala aby bolo všetko ako kedysi,ked sme sa o tom dlho rozprávali a hovorili si rôzne nápady čo kde ako by sme mohli...a ked už ten sex raz za ,,uhorský rok,, máme,príde mi to odfláknuté.akoby ho vôbec nezaujímalo moje telo,iba sa rýchlo odbaví a po min je po,následne mi povie že lebo to už nemohol vydržať.potom nechápem prečo to nechce častejšie.aby som z neho neurobila celkom zanevrelého na sex,ked chodíme von,možno každý druhý-tretí deň ho uspokojím ja ústami.ale aj to predtým bývalo častejšie a teraz už radšej povie že vydrží a uvidím čo bude cez víkend..no o moje poreby sa nezaujíma vôbec..či mám chuť či to potrebujem....som z toho už zúfalá..ked sa chcem o tom rozprávať povie mi,že nemáme žiaden problém to si len ja domýšľam...preto som sa rozhodla s niekým sa o to podeliť prípadne zistiť či je na tom niekto podobne..hambím sa za to akoby to bola moa vina a preto sa o tom s nikým nerozprávam