Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

koniec priatelstva

Príspevok v téme: koniec priatelstva
ria9333

ahoj, zacnem od zaciatku, mam najlepsiu kamaratku ktora ma uplne okaslala, ukoncila nase priatelstvo, tak trochu aj vlastnou vinou, a ja som ostala za hlupu klebetnicu, za zleho cloveka.:( pozname sa od zakladnej skoly,resp od 1.roc ZS., isli sme spolu na strednu, skoncili sme skolu, ostali sme nadalej najlepsie kamaratky,aj po skole, stretavali sme sa stale,chodili sme spolu s nasimi chlapcami na vylety, diskoteky, navstevovali sme sa kazdy vikend, raz u nej raz u mna, robili sme spolu vsetko.Samozrejme, ze som mala aj ine kamratky, ale ona bola jedina, najlepsia, boli sme si oporou navzajom, vsetko sme si rozpravali, tesili sa spolu, plakali spolu, teraz placem sama:( trva to od novembra min roka, ako obvykle som prisla do nej, boli sme same doma, otvorili sme si vino, bolo to v lete 2015, priznala sa mi ze podvadza svojho priatela, ze to trva mesiac, a ze chcela by s tym skoncit, ale neda sa to, samozrejme,ze som s tym nesuhlasila, odhovarala som ju, no nedala si povedat, tak som to nechala tak, verili sme si obe navzajom, a nikdy v zivote by som ju nepodrazila,slubila som jej to. lenze jedneho pekneho novembroveho dna si nedala pozor, zariskovala a v meste /cez den/ ju videl moj priatel v bare, bol tam s kamosom na kave, a videl ju ako sedi v kute pri milencovi, ako ju chyta a vsetko mu bolo jasne, prisiel ku nej hned sa robila akoby nic, ale nedal najavo ze ich videl, len sa jej spytal ze co tam robi preco nie je v robote a bla bla,prehodil s nou par viet,okamzite volal mne a povedal mi to, samozrejme ze som mu povedala nech neurobi nejaku hlupost, ale kedze je dost zasadny a neznesie taketo veci, sadol do auta a utekal do prace za jej priatelom,bol ohen na streche vsetko mu povedal, lenze on je taky klidas, a vobec mu neveril, tvaril sa akoby mu prave hovoril nech ide na rozky,ziadne emocie nic proste, len povedal ze sa s nou porozprava, na druhy den hned prisla za mnou nakricala na mna, ze som to na nu vyzradila, a neviem co, skoncila so mnou, nedala si povedat, aj moj jej povedal ze ju videl, ze som mu nic nevravela, ale vobec nepocuvala, zranila ma s tymi recami velmi:( pohadali sme sa a ja som jej len povedala ze si mala davat vacsi pozor. par krat som jej este pisala ale ignoruje ma, a mna to trapi velmo,:( nechapem ako len tak mohla nase priatelstvo ukoncit,hlavne ma prekvapilo ze mi neverila, absolutne si mysli ze som vsetko vyzradila, vsade ju poohovarala. okrem toho mi robi naprieky vsade kde sa objavi a kde ju stretnem. Co mam robit?