Privolať si lásku?

Príspevok v téme: Privolať si lásku?
PetraMN

Ahojte, mám rozčítanú knihu od Pavla Baričáka - Šlabikár šťastia - Návrat k sebe. Je to vlastne to isté ako Tajomstvo, jednoducho, ďalšia motivačná kniha. Dúfam že si tu nebudete o mne myslieť že mi šibe, alebo čo tá ženská rieši blbosti a pýta sa nás tu také hovadiny a že si myslí že to aj funguje atd... Jedná sa mi o to, či si myslíte o tom, keď na niečo tuho myslím a chcem niečo aby prišlo ku mne či si to skutočne tou vôľou aj privolám. Stalo sa mi ešte na strednej keď som maturovala, že som si želala a modlila sa aby som si na Slovenčine vybrala Štúrovcov, alebo Bukovčana a či mi veríte, ja som si toho Bukovčana naozaj vyžrebovala a samozrejme odpoveď za jedna :-D. Ešte aj naša profesorka nám dookola omieľala, ,,baby neopovážte sa myslieť na otázky ktoré ste sa neučili a vôbec ste ich nevideli, ale myslite len na tie ktoré si vytiahnuť chcete. Lebo na čo budete intenzívne myslieť to si aj vytiahnete!" A mala pravdu. Baby ktoré aj tak v strachu sedeli že si vytiahnu nejakú otázku tak si ju fakt vytiahli a potom utekali s plačom. Myslíte že si viem privolať takýmto spôsobom aj lásku?? Mám problém s chlapmi, už pár rokov som nemala vzťah a aj keď niekto nový príde, nakoniec to nedopadne dobre. Vždy je nejaký problém, či už z mojej strany, alebo z jeho... jednoducho, túžim po láske a nejak ju stále nemám. Nemám žiadny blok, ani fóbiu, len priťahujem chlapov ktorí to so mnou do vzťahu nechcú skúsiť. A viem že niekde ten pre mňa je, ale neviem kde. Len si prosím o mne nemyslite že mi šibe.

rastlinocka

privolat si lasku.. nic nie je take jednoduche ako sa zda. Ja som si myslela ze laska je na kazdom kroku, ale nie je to tak...

taky jeden

Na co je dobre prejst cez n vztahov, kazdy z nich sa skonci rozchodom, zlomenym srdcom, smutkom. Po kazdomtakom vztahu uveris tazsie partnerovi, tazsie doverujes, tazsie sa vies odovzdat. Radsej sa modli za toho jedneho s ktorym mas byt cely zivot....

a.s.

pozitívne mysliet je ok, ale co sa týka toho privolania si lásky...no neviem.....totiž ja som skusila tiez vsetko mozné...ak niekoho milujes a on teba nie, mozes sa aj na hlavu postavit, proste, ten clovek ta nikdy nebude brat inak, nikoho neprinutis k laske k tebe, to si uvedom. bud tam nieco je alebo nic...a ked je clovek zalubeny dost si nahovara veci, nechce to vzdat a vidí aj to co nieje....

Ernesto

Asi ta sklamem, ale nefunguje to :-) Potvrdzuje to aj ojedinela nahodicka v zivote, kedy si si vytiahla tu otazku, ktoru si vedela. Stalo sa to 1x za cely tvoj zivot a aj to bola pravdepodobnost dost vysoka, 2 otazky z 25? z 30? ci kolkych ...

sama pises, ze po laske dlho tuzis ... a predsa. takze to mame hned dokazane, ze to nefunguje. Skus napriklad intenzivne mysliet na vyhru v sportke, kde ta pravdepodobnost neni 2:30 ako si ju mala na maturite. Ak zacnes konzistentne vyhravat /mne ako dokaz staci, ked taky clovek co uznava knihu Tajomstvo vyhraje 3x jackpot v sportke/, tak to budem povazovat za dostatocny dokaz, ze ta kniha nie je iba obycajny oblbovak :)

Pozitivne myslenie ma urcite silny vplyv na cloveka. Ale ten vplyv ma na teba samotnu a na ludi okolo teba. Urcite nema vplyv na okolity svet, ze napr ten papierik na ktory sahnes bude prave otazka Sturovcov. A to najdolezitejsie: NIe su dolezite myslienky, ale ciny :)

Magic :D

Its magic! Vitaj sarlatanka :D no samozrejme ze sny sa plnia, treba si nieco zelat kazdy den a ono to raz pride. Ale zasa pozor ide aj o to co by si chcela. Privolat si stastie na skusky alebo ine veci to je fajn ale laska to je uz tazsia vec. No nehivorim ze sa to neda. Jedna vec je ze ty si sa naucila nieco a potom si si priala aby si si vytiahla prave to co si sa naucila, postastilo sa, kto vie. Ale predstav si ze by si sa nenaucila ani jedno z toho myslis si ze by ti to samo naskocilo do hlavy?. Nie. Tym chcem povedat ze zaklad je nieco sa naucit-potom pomoct trosku tym prianim a stastim a mozno sa podari. Cize ohladom lasky je tiez treba zacat od seba, priblizivat sa k ludom, poznat ich dlhu dobu, zaujimat sa o nich, odsledovat povahu, odsledovat kto mysli vztah vazne, kto by chcel dlhodoby vztah a podobne. Potom si trosku popriat a uz sa nieco stane :) pokial dobre nespoznas, niekoho spravneho tak marne sa pustat do vztahu narychlo. A hlavne aj sama seba sa spytaj co cakas od vztahu, ako vnimas lasku a hlavne maj svoje ciele. A ak niekoho spoznas, mozno osud dopraje a clovek sa do teba bezhlavo zamiluje.