Ako pomôcť kamarátovi?

Príspevok v téme: Ako pomôcť kamarátovi?
valibukynka

Ahojte..zaujímal by ma Váš názor. Mám dobrého kamaráta..je veľmi milý sympatický múdry aj šikovný. Darí sa mu aj dobre v práci, no napriek tomu si nemôže nájsť dievča a nikdy žiadnu nemal. Stále sa trápi a má preto depky....Snažím sa ho utešovať ale stále je to o tom istom...Myslím že taký trochu problém je aj v jeho výzore..je trošku, no má takú väčšiu nadváhu...rozmýšľala som či mu neskúsiť navrhnúť by začala chudnúť..ale bojím sa mu to tak priamo povedať..aby ho to nezranilo ešte viac prípadne....neviem..no mňa by sa to asi dotklo keby mi to niekto povedal (aj ked ja nadváhou zrovna netrpím) no mám taký pocit, žeby mu to mohlo pomôcť..lebo vnútorne je to skvelý chalan...len tomu výzoru by to podľa mňa chcelo napomôcť..
Ale nechcem byť netaktná a neviem či sa to hodí byť takáto otvorená...

adr1a.

Pozri. On ma tiez zrkadlo oci a vidi sa aj sam ako vyzera. Ale ked uz tak riesis jeho nadvahu a nechces mu to priamo, tak skus ist na to inak. Napr.mu povedz, ze chces nieco urobit pre svoje zdravie kondicku, ide zaroven leto tak aj postavu a ze chces preto zacat chodit do fittnes ci robit aktivne chodzu plavanie bicyklovanie ai a ze ci by nebol tak skvely a ci by sa do toho nedal spolu s tebou aby si v tom nebola sama. Skus ho takto nepriamo motivovat do toho dostat zapojit a zaroven popri tomu ries aj jedalnicek zlozenie stravy zoznam menu ai.
No a k tym zenam. Co ma prist to pride. Mozno aj pri tych aktivitach co som tu uz vypisala moze daku stretnut. No nic nesil. Jasne, mozes mu dake predstavit, ale ty predsa nevies aky ma vkus, co sa mu na zenach lubi a ake sa mu pacia pritahuju ho ai

Mikael

Aj ja som mal problém s nadváhou našiel som si priateľku peknú so super postavou a chodievali sme na túry vtedy som si uvedomil ked som sa potil veľmi, či na kúpalískách s pivným bruchom že treba trochu viac s tým robiť i ked som to mal aj v génoch išlo to ťažko a priateľka mi povedala, že ma má rada aký som hlavne nech to spravím pre seba potom robil som to aj pre ňu ale hlavne ja som sa chcel zmeniť.

starušik

áno jeho problém s babami je v tom že je tučný. Tučných mužov baby nechcú to fakt len také zúfalky by už brali tlsťúcha. Ak sa sám nevie v tomto uvedomiť a len sa utešuje v tom že on je dobrý a milý a múdry tak to mu nič nepomôže. Ak má doma zrkadlo a je fakt taký múdry ako si myslí tak už dávno mu to malo napadnúť že by mal začať chudnúť.
Tuční ľudia sa často okolím berú za lenivcov tak potom jedine že si tiež k sebe nájde rovnakú bacuľku. Také sa tiež nemajú veľmi do činnosti takže by si rozumeli.

lilllls

No ja na tvojom mieste by som mu to navrhla, a vo volnom case isla s nim do tej posilky, ale ak ma teda nadvahu, je potrebne zmenit aj jedalnicek, inac mu posilka velmi nepomoze. A dolezita nie je len postava, teda ak nie je velmi obezny, treba pozerat aj na tvar. Alebo ho zoznam s niejakymi tvojimi kamoskami, ktore on nepozna. Ja mam vela znamych, trosku pri sebe a nemaju problem si najst dievca, dokonca ich jeden kamarat strieda ako ponozky, aky je v spravani? ako komunikuje? Ak si trebars pise s babami na zoznamkach, to tiez velmi nepomoze, treba ho len nakopnut podla, vyrazit do mesta a spoznat novych ludi. Drzim mu palce :)