Mám pocit, že sex ovládol stereotyp.

Príspevok v téme: Mám pocit, že sex ovládol stereotyp.
načomeno

Mám 18 rokov, priateľ má 19.
Sme spolu pomaly rok. Na začiatku vzťahu sme asi ako každý mali sex každý deň .. aj viac krát za deň. Bolo tak tomu až doteraz. Lenže už niečo vyše 2 týždňov nemám poriadne ani chuť na sex. Môžete mi veriť, že sme už skúšali pomerne všetko. Priateľ má chuť stále, uňho sa nič nezmenilo, ale u mňa áno. Príde to mi stále rovnaké aj napriek menším experimentom. Ide to stále dookola. Neviem čo sa stalo. Ale, mrzí ma to hlavne kvôli nemu. Nechcem aby si myslel, že mám iného, alebo že ma to s ním omrzelo. Budem vďačná za každú normálnu radu.

manzel654

Ako tu pisem v inom prispevku, mam 45 rokov s manzelkou sme spolu 25 rokov, nikdy sme nemali ineho sexualneho partnera a sex mame kazdy den a niekedy aj viackrat za den. Mam vela priatelov, ktori striedaju baby a tiez ich to prestane casom bavit a idu dalej. Ja na to pouzivam vyraz citove vymletie. Bolo by super, ak by to vyslo obidvom na prvykrat, vtedy to bude iskrit aj po rokoch, lebo je tam obrovska dovera, pocit cistoty a prva laska je najsilnejsia. Clovek je na to hrdy, ze sa mu podarilo to, co tisicom parov nie. Baby pouvazujte, ze by ste si mali dobre vybrat chlapa na 1x. Nemoralizujem, je to vecou kazdeho ako rozmysla, len uvadzam to, co vidim, ze funguje. Ja som mal vela moznosti a to tak, ze sa mi dokonca nukali kolegyne (ja som nikdy nezacal), lebo sa za mnou baby otacaju, ale aj mam nadhernu blondinku manzelku s uzasnou postavou, takze nemam preco menit a to nehovorim o obrovskej laske medzi nami :)

Tamas

Ahoj, predpokladam ze to bol tvoj prvy sexualny partner.
Taka je pravda, casom to uz nie je take ako na zaciatku.
Mal som uz vela zien a s kazdou ma to prestalo bavit cca po 3-6mesiacoch. Kazdodenny interval sa znizoval po tomto case. Az s terajsiou priatelkou ma to bavi stale aj po 3rokoch, ale tak isto to nie je uz kazdy den ako prve mesiace. Som jej prvy, takze to tiez nechape, preco nie je sex kazdy den, ale "len" 2-3 krat to tyzdna.
Treba si na to zvyknut.
Ak chces mat sex kazdy den a zazivat to vzruso co je na zaciatku tak potom by si mala casto striedat priatelov...