Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ďakujem

Príspevok v téme: Ďakujem
Mladusik96

Zdravím vás prichádzam len s dobrým príspevkom a pozitívnou náladou a takou možno motivačnou správou. Často sa tu v týchto témach riešili problémy a ja som taktiež písal určite témy ako zbaliť babu, čo si ta baba teda o mne mysli alebo keď som stratil aj prvú lásku. Vďaka veľa komentárom som sa aj ja konečne uvedomil. Spoznal som konečne úžasnú osobu a keď to píšem tak to tak aj naozaj konečne myslím. Je nám spolu neuveriteľne sme k sebe úprimný máme vášeň a podobne sme spolu už dlhšie takže už sme si prešli aj cez určite male problémiky. Chcem len týmto povedať že táto stránka mi dala toho veľa pochopil som že si mám ako chlap nechať hrdosť byť s nadhľadom a nebyť moc náladový :D. Zistil som že bez očakávania niečoho príde to najlepšie ako aj toto. Robil som svoje veci a náhodne som spoznal úžasnú babu a to cez kamaráta tak že zle sme smerovali a natrafili na jeho kamarátku a hneď sme sa dali do reči. Dokonca aj tam boli problémy že ma už nechcela bola nasratá lebo si myslela že som klamal ale nevzdal som to snažil som sa jej dokázať aký naozaj som a vďaka osobnému stretku to fungovalo už neuveriteľne dobre. Ja si úprimne môžem povedať že som konečne šťastný. Nevravím že teraz si ju zoberiem za ženu ešte som mladý na to a mám aj pred sebou VŠ ale je to úžasný pocit verím že budem v tomto vzťahu silný a už tu nebudem plakať ako predtým. Ešte aj som dostal zvýšený plat v práci je to síce na hodinu ale ajtak je to lepšie.Týmto chcem len povedať že nedúfajte robte to čo vás baví a vďaka tomu dosiahnete to najlepšie bojujte pre niečo čo za to stojí.

starušik

Nojóó ono keď je človek zaľúbený tak svet sa hneď zdá krajší a ľahší ako v skutočnosti je.
Len nelietaj príliš vysoko v oblakoch lebo
KTO VYSOKO LIETA DLHO PADÁ a môže sa dolámať

Messje

Mladusik
Drzim palce aby si myslel aj nadalej tak pozitivne ako teraz.Problemiky ako aj problemy vzdy budu,len ich treba vediet riesit.A kludne si prid poplakat ked nieco.Treba niekde paru vypustit.
Vsetko dobre prajem