Ja už inak neviem

Príspevok v téme: Ja už inak neviem
emcca

Ahojte mám 11 rokov (o mesiac 12) asi 144 cm a vážim asi 39 kg a veľmi ma štve ako moja postava stehna nič moc a veľa ľudí sa mi smeje že mám vraj veľký zadok a ja už neviem ako mám na to ísť a napadlo ma že by som na to mala ísť ako anorektička. Vlastne chodím na tanečnú tú mám 3-krát niekedy 4-krát do týždňa take 2 alebk 3 hodiny a telesnú máme 2- krát do týždňa. Taktiež si niekdy doma v izbe zatancujem a skúsim takú základnú gymnastiku a aj chodím von kde sa často prechádzam kade tade že prejdem aj 10 km denne alebo si zahráme chitky asi na 2 hodiny alebo nejaké pohybové hry ako basketbal futbal vybijanu volejbal a keď hráme schovávačky tak nám ide fakt o všetko tak lezieme na nejaké budovy stromy takže tej aktivity mám dosť. Ale späť k téme. Začala by som pomali jednym jedlom na deň a čistou vodou samozrejme to jedno jedlo zdravé žiaden fastfood ani chipsi coca-cola a samozrejme čo najviac cvičila potom keby som bola zo svojou postavou a váhou spokojná začala by som opäť pravidelne jesť ale iba zdravé a málo tukové adt. jedlá a cvicila este omnoho viac. Ale vela ludi v mojom okoli mi hovori ze to nieje dobri napad ze si mozem ublizit ale ja to tak vazne neberem rodicia o tom nevedie a ani im o tom neplanujem povedat da sa to skryt ajtak sa mi bohvieako nevenuju su stale len v robote a na mna kaslu takze to v pohode ale ja uz neviem ako dalej uz chcela by som od vas radu ako dalej ale PROSIM ZIADNE ODOZVY TYPU TO BY SI NEMALA ROBIT UBLIZIS SI mna to nezaujima je to moj zivot preto ak si mysli nieco v tom zmysle nechaj si to pre seba a primam len pozityvne odozvy

gima

Mne s velkostou okolo pasa pomohlo plávanie a pitie acidofilného mlieka. Toto mlieko neutralizuje kyseliny v žaludku, čím prispieva k jeho splošteniu. A samozrejme v detstve je dobré jesť špenát s vajíčkom.

lombardo1981

Filip, tie príspevky ešte neboli zmazané. Už ti to bolo napísané, že pri PPP sa baby neriadia tým, čo sa páči chlapom, ale tým, čo sa páči im. Ostatné názory sú im lautrfuk. Zakladateľka témy v tom vidí východisko, aby jej dali pokoj a nenadávali. Zatiaľ nie je vo veku, kedy by sa nejako výrazne chcela páčiť chalanom. Aj to raz príde. Ale potom už možno bude mať trochu iné problémy.
A všimla som si, že je baba. Inak by som nenapísala baby.
Skús to vnímať aj inými očami. Očami baby, ktorá je pevne rozhodnutá, že sa stane anorektičkou. Nevidí nič, žiadne argumenty, ktoré by jej rozhodnutie mohli otriasť. Iba tie, ktoré tú pozíciu utvrdzujú.

lombardo1981

Filip TT, viem, že si to tým obrázkom myslel dobre... Ale nabudúce radšej niečo také do podobnej témy nenahrávaj. Nemyslím to ako výtku... len môžu pribudnúť nevhodné komentáre.

Baby, vážne so myslíte, že vaše komentáre ohľadne druhej fotky patria do tejto témy? Veď môžte ešte viac dievčinu zneistiť. Alebo lepšie povedané, uistiť, že jej rozhodnutie stať sa anorektičkou je správne.

Filip TT

Tie typy na fotkach su vybrane tak, aby ten rozdiel bol jasne viditelny, ale v principe to tak nejak je. Kamarat hovoril o prilis stihlych zenach: oko nema na com spocinut.