Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobe uzivanie guarany

Príspevok v téme: Dlhodobe uzivanie guarany
Tomas147000000

Zdravim, mam problemy zo sustredenim dokonca take ze som kvoli tomu musel prerusit studium, za hodinu son sa nedokazal naucit dve vety, moje myslienky si somnou robili co chcu, nakoniec som skoncil u psychologa ktory ma poslal ku psychiatrovy ktory mi ma nato predpisat lieky, dost sa bojim podobnych liekov a tak pokial cakam na termin u psychiatra skusam vlastne metody skor prirodne a nejako som sa dostal ku guarane ktora ma namna pozitivny ucinok, predtym som nebol schopny ani s nikym poriadne diskutovat lebo som bol schopny zaregistrovat max kazde druhe slovo co mi kto povie (teraz vobec neprehanam) no potom co som zacal uzivat guaranu je to minimalne o 70 percent lepsie no problem je ze maximalne davky uvadza vyrobca 4 tablety a ja ich musim zjest tak osem, otazka znie ci mi moze dlhodobe uzivanie guarany nejako uskodit? Uzivam to dva tyzdne a zatial ziadny negativne ucinky nepozorujem, vopred dakujem za vase nazory

Tomas147000000

Som velmi vdacny za reakciu, no bol by som rad keby sa k veci vyjadrili aj iny, samozrejme duf ze vas neurazim svojou nedovercivostou :)