Komunikácia s ľuďmi zo zahraničia na internete, kde mám hľadať?

Príspevok v téme: Komunikácia s ľuďmi zo zahraničia na internete, kde mám hľadať?
English

Ahojte, chcem vás poprosiť o radu. Vec sa má tak, že asi taký vyše mesiac sa intenzívnejšie venujem angličtine, a niektoré veci, ktoré som sa naučil, by som chcel vyskúšať a začať komunikovať s nejakými fajn ľuďmi zo zahraničia. Skúšal som ICQ, ale za tie roky sa veľmi zmenil a je to strašne vymreté a absolútne na moje žiadosti o spoznanie nik nereagoval, tak som to vymazal z pc. Poznáte niečo také, kde by to išlo? Normálna stránka, alebo niečo na ten štýl, ako bolo ICQ, kde by som mohol normálne komunikovať a videl som aj fotku a tak. Ak niečo poznáte, budem vďačný, lebo ja som fakt nič poriadne nenašiel. A určite mi to pomôže v zlepšovaní sa.

stastnablcha

ahoj
skus skype. dokonca je tam aj moznost vybrat si krajinu a rec s ktorou chces komunikovat. na slovensku je par anglicky hovoriacih jedincov (myslim ze aj norov je kdesi na medine viac ako dost) a oni sa chcú učiť slovensky... skus pogooglit ako sa k nim dostanes. funguje to tak, ze polku hodiny hovorite jednou recou, duhu polku druhou, alebo jedna strana tak a druha tak :)