Prosím Vás, pomôžte mi ochorieť nebavý ma škola
ako ochorieť ?
Dik, aj tebe :-D Už sa nám to rýchlo blíži :-/ :-D
Philips, pozerám že taktiež budeš maturovať :-D ja som na tom rovnako čo sa matury týka. Prajem ti veľa šťastia, aby ti to dobre dopadlo čo sa matury a taktiež zdravia týka :-)
To, že niekam nechce chodiť je dôvod na to, aby si ničil zdravie? Odhadujem, že nemá viac ako 12 rokov, nech si len do tej školy pekne ide.. Prospeje mu to..
Neodsudzujte, ja tiez nerada chodim do skoly, ale len preto, ze mi neposkytuje to, co ma bavi a neviem sa tam sustredit. Viac sa naucim sama doma z knih...:-)
Kúp si v lekárni ihlu, injekčnú striekačku. Naber si do striekačky po veľkej potrebe vodu zo záchoda, nahmataj a napichni si žilu a vpichni si to tam. Nastane bakterémia a bude ti tak strašne zle cca hodinu, že ti sprosté nápady z hlavy hneď odídu. A neboj sa, otrava krvi nenastane, imunitný systém to zvládne..
PS. Choď do tej školy a uč sa.. Alebo vieš čo? Vymením si to s tebou.. V utorok maturujem a mám v bruchu absces - už sa druhýkrát opakuje.. Ja ti dám ten absces a ja si zoberiem zdravie a v pokoji si odmaturujem. A ty si zatiaľ behaj po chirurgoch, pozeraj sa na to, ako ti to otvárajú a koľko hnisu ti z toho vytečie.. Potom snáď dostaneš rozum a prejdú ťa nápady na blbosti..
PSS. To prvé ani neskúšaj, nemáš šancu na úspech...
kokos mozes byt rad ze si zdravy tak nevymyslaj!
potom budes hlupy, len pekne chod do skoly
osprchuj sa a mokry sa vecer postav von az kym neuschnes a to opakovane.Bud dostanes chripku alebo zapal pluc a umres xD...zapal pluc si nepraj je to hnus...risk je zisk skus
Buď rád, že si zdravý. Zdravie je to najvzácnejšie v živote... nedá sa kúpiť
Boze decka to nevydrzite chvilu sediet v skole co chces konkretne robit. Doma.