Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ziadna praca-byvanie s rodicmi, poradte ako sa nakopnut?

Príspevok v téme: ziadna praca-byvanie s rodicmi, poradte ako sa nakopnut?
VelkaSlecna

Ahojte. Chcela by som radu, alebo iny pohlad na to, preco sa spravam ako sa spravam a co mam s tym robit. Ide o to ze uz som okolo pol roka bez prace, doma v dome rodicov a prichadzaju na mna take depresivne stavy. Ja mam trochu take psychicke problemy ze v urcitych situaciach citim uzkost, som hanbliva a malo sebavedoma. Ja si velmi chcem najst pracu, ale najradsej by som bola aby mi ju niekto ponukol len tak aby som nemusela ist na ziaden pohovor a rovno nastupila. Ja ked si predstavim ze mam ist na pohovor ja mam neviem ci uzkost ale dost divny strach a neviem sa donutit prekonat to. Peniazky mi dochadzaju a viem ze sa budem musiet zamestnat ale neviem ako prekonat ten strach alebo co to mám a donutit sa. Uz som mala nejake pozvanky na pohovory a radsej som ich zrusila nez by som sa prekonala.
Stve ma aj to ze uz som dost stara na to aj aby som sa osamostatnila, ine kamosky uz maju rodiny atd. a ja mam z toho tiez strach. Mam take pocity ze vsetko sa zmeni, nic nebude ako predtym, asi sa bojim ze sa budem citit sama a uz domov chodit len na navstevy mi pride tak luto, ako by som tam uz nepatrila. Neviem preco mam taketo pocity. Ked vidim inych ludi mladsich ze uz len cakaju na to kedy vypadnu z domu a ja som stale taka ze mam pred tym respekt. A nieje to full servis, ja si vsetko porobim aj sama. Len ma akoby mrzi ze by som nasich nechala doma a ja odisla. Mam pocit ze som sa podala na mamu ta je nezamestnana pomaly cely zivot a iba doma sedi, nikam nechodi lebo tiez mava obcas uzkosti a oco jej nadáva ze sa nepozbiera, ale ona ma tiez nejaky blok preco alebo problem. Mozno keby vidim ze nasi su veselí stastní a ziju si v pohode tak by sa mi lahsie odchadzalo, neviem. Nemam ziadnu motivaciu, ciel za ktorym by som si sla, co by som chcela dosiahnut aby aj nasi ma brali ako dospelu zenu. Takto sedim len doma a premyslam a depkujem a neviem co so sebou. Prosim ako vyjdem z tohto zacarovaneho kruhu a zacat si zit po svojom ako kazdy dospely clovek..ked na to nemam odvahu?