Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mierne závraty

Príspevok v téme: Mierne závraty
Lucccc

Ahojte,
mám 25 rokov a v poslednej dobe mám problémy so závratmi. Nie sú silné, ale mierne, skôr sa dostavujú v sede za PC. Okrem toho pociťujem mravčenie malíčka na ľavej ruke. Nič viac, len malíček a aj ten len niekedy. Bolieva m šija a plecia a občas aj hlava.
Posledné týždne sedím pred notebookom aj 9 hodín denne, lebo si píšem diplomovú prácu.
Má niekto nápad od čoho to môžem mať, alebo ako sa toho zbaviť?

cogito

Treba si robiť pauzy počas písania (trochu sa rozhýbať) a prijímať dostatok tekutín a tým nemyslím kávu a čaj, ale čistú vodu. Dá sa povedať, že obrazovka vie dosť unaviť človeka.

Lucccc

Nie, ja nič také nemá. Ustojím to aj na jednej nohe so zatvorenými očami. Mňa štve len to, že niekedy keď sedím pri PC sa mi začne točiť hlava a niekedy to trvá aj niekoľko sekúnd.

Jefitto

Skús či dokážeš dať bradu dole na hrudník... Pozri sa do zrkadla, či ti nemyká očami... postav sa, spoj nohy, vystri ruky pred seba, zavri oči. Dokážeš to ustáť, alebo padáš do strany? Ja padám do strany. Pravej.

Katsa

Pravdepodobne krčná chrbtica. Mám to isté, ale ja to mám aj z vysokého tlaku. Skús si zmerať tlak, aby si to vylúčila a keď nič, tak pravdepodobne ta chrbtica, lebo mne sa to tiež zhorší keď sedím.