Ako žiť s antidepresivami ?

Príspevok v téme: Ako žiť s antidepresivami ?
jane129

Viete mi niekto poradit, ako normalne fungovat s AD ckami ? Beriem ich dlhu dobu. Ale az teraz som ako tak v poriadku, ako sa naucit zvladat dennodenny stres,ako sa stat plnohodnotnym clovekom ako su ostatny co nic neberu. Chcem sa citit v tomto smere normalne, len stale mam v hlave to ze ja beriem ad som ina jak ostatny.
Pamat mi velmi hapruje....mavam vypadky. Ucenie do skoly je premna peklo,nezvladam to rozmyslam ze prerusim studium.
Proste sa citim vypatlana dakedy. Neviem reagovat jak iny ludia- tak pohotovo. Hmm,kolko krat som uplne bez pocitov, emocii.....len chodiaca bábka. Inokedy prekypujem super naladou, som sebavedoma az az, dari sa mi, vyrecna som ba az ukecana.
No neviem co s tym

pytu

Ked ti je uz lepsie tak sa porad s lekarom a pomaly ich zacni vysadzat. Postupne sa toho zbavis a mozes fungovat ako ini ludia bez AD. Ja mam tiez AD a presne rovnako sa citim. Ale zmieril som sa s tym ze je to dan za to ze sa citim psychycky lepsie. Otazka znie, ci vsetky tieto tvoje "priznaky" su naozaj sposobene tymi AD???