kazdi den sa holim,mojmu priatelovi to prekaza ked tam dole picham.aj nohy si stale holim,neznesiem ked picham.neskodi to ?
JE KAZDODENNE HOLENIE INTIM.MIEST SKODLIVE?
Nie je to skodlive, kludne sa hol dalej, aspon ked budes tehotna, nebudu mat s tebou problem oholit intimne miesto:)Ja sa tiez holim, neznasam, ak by mi mali spod plaviek trcat chlpy.
tak mne to hladke vydrzi dlhsie a to preto lebo som sa nikdy neholila okamzite ked som pri dotyku trochu citila chlpky.ty si to tak asi robila a preto mas take chlpky uz na druhy den.a napr.nohy mi vydrzia hladke zhruba tyzden
ale aj mne to prekaza ja sa citim naj ked som hladucka,ale na 2 den som jak smirgelpapier..
neškodí,aj ja to robím a som zdravá:-)
neviem ci to skodi ale takym castym holenim budes mat chlpky cim dalej tvrdsie.ja by som sa kazdy den ani holit nemohla kedze mam z toho strasne podrazdenu pokozku.musim si ju nechat aspon 4dni ukludnit a az potom mozem holit znova.a co tvoj priatel?holi sa aj on kazdy den ked mu to tak nenormalne vadi???asi si mysli ze budes ako modelka v casopise ale to este nevie ze ani tie sa neholia kazdy den pokial nemusia.