Strasne malo zjem

Príspevok v téme: Strasne malo zjem
Schudnuty666

Mam 45 rokov. Pred 2 rokmi som pri vyske 182 cm vazil 96 kg. Vadilo mi najma brucho. Pomocou jednej takej tej praskovej diety som schudol o 12 kg za 2 tyzdne. Bolo mi vysvetlene, ze jojo efekt znamena, ze ak sa vratim k takemu jedeniu ako predtym, tak to naberiem naspat. Kedze som si pocas tej diety zvykol na pocit hladu a nemam problem jest naozaj minimalne, tak som si to odsledoval, ale dosiel som na velmi prekvapujucu vec (medzitym som pribral 2 kg, kym som na to prisiel). Ak nechcem pribrat, tak na ranajky si dam iba kavu. Na obed nejake menu (tie nebyvaju velke porcie) aj to bez polievky, cize iba druhe a na veceru nejaky 1 rohlik alebo oval chleba s niecim (maslo, pastika, sunka, salama, rybicky, lekvar a pod.) a nejaku paradajku, papriku a pod. Necitim sa byt slaby, naopak, lepsie sa mi hybe. Pracu mam viacmenej kancelarsku. Ide mi o to, ze ma velmi prekvapuje, ze tak malo jedla staci cloveku na normalne fungovanie a bojim sa, aby sa mi to nejako nevypomstilo napr. tym, ze by sa po case prejavilo, ze mam niecoho nedostatok (vitaminy, mineraly a pod.). Aj kolegovia vobec nechapu, ze tak malo zjem a ze mi to staci, najma, ked ma poznali predtym. Niekolko z nich to skusa tak ako ja, ale nevedia potlacit pocit hladu v zaludku a potom to zase prehnaju s jedlom od toho pocitu. O co mi ide je, ze sa chcem opytat, ci neexistuje nejake meranie, ktore by mi povedalo, ci mam v tele dost vitaminov, mineralov a pod. Chodim pravidelne na lekarske prehliadky aj s odberom krvi a EKG, ale tie nic neukazu - vsetko v najlepsom poriadku. Moja lekarka internistka mi k tomu nevie nic relevantne povedat.