Prečo odo mňa normálny chalpi bočia?? Vždy keď ma niekto chce zistím že má samovražedné sklony, je drogovo závislý,alkoholik, úchylák alebo proste úplne divný človek? Prípadne je o 40 rokov starší, je v sekte,alebo má IQ hojdacieho koníka..
.všetky možnosti som zažila..nie som veľmi náročná. Je to pravda že vrana k vrane sadá a teda mám také sklony aj ja?? Vždy keď mám záujem o normálneho chlapa skončí to zle a on sa mi už neozve...asi sa správam trochu inak ako väčšina žien, snažím sa viesť zmyslupnú konverzáciu a ísť do hĺbky ale vacsina chlapov asi vyhladava nieco ine...aka mam byt aby sa o mna zaujimali aj ini muzi ako psychicky naruseny?
prečo majú o mňa záujem iba psychopati/úchyláci?
A ake psychycke problemi mali tý tvoji predosli napadnici ?
To nemusi byt tvoja chyba ze sa k tebe lepia stari uchylaci :D K tym ostatnym, ty im prides ako butlava vrba, ktora by sa dala zlomit do sekty alebo sa potrebuju vyzalovat. Na tvojom mieste si cudzich chlapov drzim viac od tela, aby nemali plane nadeje, az dokym ich trochu spoznas. Teda, pokial to nevies hned na prvy pohlad odhadnut kto je magor a kto len trochu divny, co zrejme nevies...
Zalezi aj kde sa pohybujes, zmen prostredie. Na psycho pomoc to este nevidim :)
Asi sa im javíš taká chápavá, vzbudzuješ v nich dojem, že budeš mať pre nich porozumenie.
myslim, ze toto sa nam tu nepodari vyriesit, lebo problem moze byt hocikde a zlozity. Najlepsie by asi bolo, keby si si nasla nejaku dobru psychologicku a chodila k nej na sedenia. Preberali by ste tvoje detstvo, tvoje vztahy, kde hladas muzov, ako sa s nimi zoznamujes, ako sa spravas na rande a pod. a skor sa jej podari zistit, kde robis chybu.
ze o 40 rokov starsí... dpc to kde zijes?? vsak chod medzi ludí