Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechala ma... Pri tom stále na ňu myslím. Čo mám robiť?

Príspevok v téme: Nechala ma... Pri tom stále na ňu myslím. Čo mám robiť?
Adrian13sk

Zdravím. Približne pred mesiacom ma nechala celkom dosť milá priateľka. Všetko vyzeralo tak krásne a dobre... Mali sme sa strašne radi. Ale potom nejako prišiel skrat z jej strany... Proste nečakaný úder . Dosť ma to vzalo, no ešte stále ma to trápi. Stále na ňu myslím, prezerám si správy ktoré sme si písali, jej fotky a podobne... Proste nemám dosť sily nato aby som na ňu zabudol, neviem ani vlastne ako. Do teraz ju mám strašne rád, urobil by som čokoľvek pre ňu. Ale už je aj tak asi neskoro. Ale proste sa nedokážem zbaviť toho pocitu že som spravil niečo zlé, že ja som mohol za ten rozchod, pri tom ona sa rozišla somnou.. Fakt neviem čo robiť. Ďakujem za každú radu.

ragnar94

Kamo .. ty si asi nejake moje druhe ja z inej dimenzie :D Ved to presne sa deje mne este aj ten mesiac sedi a vsetky tie veci :D

uz sa nepytam ale radim :)

tak sa nasprejuj a nieco zacne citit nie?
vsak jej napis znova a pozvi ju niekam. Ak odmietne tak jej napis zas.. Ak opat odmietne uz nanu ser z vysoka.

Adrian13sk

Ja som to myslel tak, že proste nečakane sa so mnou rozišla... Bolo to takto, že niekoľko dní pred tým ako sa somnou rozišla mi hovorila ako ma ľúbi a podobne a potom z ničoho nič mi pomaly prestáva písať a nakoniec mi napíše, že už ku mne nič necíti...