Dobry den..
Som v neskutocne komplikovanej situacii a chcela by som to dat von zo seba, aspon takymto stylom. Mala som milenecky vztah so zenatym muzom. Ja som bola a teda aj som slobodna a on sam musi vediet preco vyhladaval takyto vztah. To je nepodstatne teraz. Ide o to, ze som otehotnela. Neviem co mam robit som maximalne zufala, pretoze doteraz som na potrat ani nepomyslela, lenze tato situacia ma k tomu prinutila. Jedno dieta uz mam a som nato sama. Rodina a aj vsetci sa mi otocili chrbtom a neviem ako co dalej. Ked pomyslim na interrupciu nenavidim cely svet , seba aj vsetkych jednoducho je to hnus. Zaroven si neviem predstavit vychovat sama dve deti ani financne ani psychicky , ze on nebude snami ked ho budeme najviac potrebovat, ze aj druhe moje dieta bude bez otca. Moj syn ma osem rokov a ja mam 28 .
Ako dalej
Vio, ozvi sa mi prosim na filip.trnavsky@zoznam.sk, nieco vymyslime.
Neboj sa prijať dieťa. Nebude to ľahké, ale budeš s ním šťastnejšia, ako keby si išla na potrat. Budeš mať čisté svedomie a lásku tvojho dieťatka.
Keď nemáš podporu rodiny, skús sa nakontaktovať na nejaké zariadenie, ktoré pomáha ženám v ťažkej situácii - keď už pre nič iné, tak pre poradenstvo a psychologickú podporu. Ak sú problémom financie, je tu riešenie v projekte Zachráňme životy. Skús si tú stránku pozrieť a povzbudiť sa, koľko je žien, ktoré za svoje dieťa bojujú a neľutujú to. Na tej stránke nájdeš aj zoznam organizácií, ktoré pomáhajú ženám (poskytovatelia pomoci).
Určite však nechoď na potrat. Zradila by si seba samú a nikdy by si si to neodpustila.