zvlasnosť, náhoda

lilkym10

mate pravdu, síce pri mne nikdy dievča nevideli ale myslím si, že každý je iný a nemusí to byť ako to žili starší a ani dnešní mladý.

alike-alike

To isté sa aj mňa pýtajú. Prvá otázka je tradične Robíš niekde? a druhá je Máš niekoho - Chodíš s niekym?
Už by som vraždila ľudí s tými otázkami.
Je taká myšlienka:
ĽUDIA KTORÍ SA MI SERÚ DO ŽIVOTA
TEN SVOJ UŽ ASI DÁVNO POSRALI

TazkaSiesta

Tak s týmto som na tom rovnako. Prvú otázku akú mi ľudia položia je, či mám frajera. Tiež by som rada vedela, čo je ľudí do toho furt. Lezie mi to už riadne na nervy. Je mi trápne neustále hovoriť nie. Preto sa niekedy vyhýbam aj známym, lebo viem, že mi zas tu debilnú otázku položia. Podľa mňa chcu len vedieť, či máme všetko čo treba. V minulosti boli v našom veku už povydávaný a mali decká. Takže chcú vedieť, či je to tak, ako sme na tom. Neviem ako u teba, ale mne prídu strašne osobný starší ľudia. Lebo mladým, keď poviem, že nemám tak to neriešia ďalej ale starí sa v tom rýpu až sa z toho červenám.

Doktorfazula

Kolko mas rokov? Ak viac ako 18, rad ti dam konzultaciu v mojej psychologickej ordinacii. Pre narusenych a mentalne postihnutych davam zlavu.

x_x_x

to vyzera, ze chcu zistit ci si zadany alebo nie, pretoze vedia ze ta nejaka chce
a asi sa to uz viac ludi co ta poznaju pytala
no a? co je na tom take nepochopitelne?