Prosim pomoc. Ako zvladnut partnerove depresie?

Príspevok v téme: Prosim pomoc. Ako zvladnut partnerove depresie?
DDD10

Ahojte, mam na vas prosbu... Ako prekonat, respektive vydrzat a zvladat depresie a beznaladove stavy mojho partnera? Strasne ma to nici a ubija. Som velmi tolerantna a trpezliva ale ja som dost optimisticky clovek, pozitivne naladeny a toto sa mi tazko znasa ked on je neustale dole. Pomaham mu ako len viem, niekedy radami inokedy len som pri nom, citi sa vtedy lepsie ale nevie tie stavy ovplyvnit. Lieky zaberaju postupne.
Hmm. Mate nejake tipy, nazory, rady ako byt viac odolna voci jeho naladam? Aby to nemalo na mna taky vplyv. A ako mu pomoct s toho von? da sa to vobec?
Ako ste sa vy dostali z depiek, a ostatnych psych. problemov????
Dakujem pekne za vsetky reakcie.

Cariboo

Ja radim len tolko, aby si myslela aj na svoje zdravie. Podporovat druhych sa da len vtedy, ked ma clovek sam dost sil. Takze si najdi nieco co ta vnutorne naplna a odreagujes sa pri tom. Zrejme si cakala inu radu, ale aj toto je velmi dolezite, ak mu mas nadalej pomahat a nespadnut do depky popri nom.

DDD10

Nie urcite ju nezazil. Ja som si tym presla pred par rokmi, tiez ad-cka. Ale uz je to ok
Ano berie ad welbutrin, robi mu to dobre. Ma velakrat dobru naladu a tak.usudzujem ze mu ucinkuje uz mesiac berie.
dat tomu cas? Predtym bral ine lieky, bolo este horsie. No ale uz sa tolko natrapil ze az...

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

matway

Ak to chceš zvládať, tak mu musíš poradiť, aby si urobil pečeňovú kúru. Je zamorený jak ťažkými kovmi, tak aj toxicitou, a nesmiem zabudnúť na potravinové pliesne,ktoré do seba ládujeme, čo pečeň nestíha samozrejme detoxikovať.
Podľa mňa /takto vymyslené/ depresie, či stresy určite zakrátko pominú.