Ahoj, ozývam sa po dlhej dobe s dalším problemom. Už 3 týždeň mám bolesti v oblasti sánky ,ucha zubov a spánku.. bola som tento týžden aj u ušneho a ten mi povedal že mám zrejme syndrom čelust. klbu.. Dal mi kvapky do uší a lieky proti bolesti. včera podvečer ma ale chytili take neskutočné bolesti ,ani jeden z liekov nezabral ,bolel ma aj jazyk nemohla som nič robiť iba ležať a zohrievať si to horucou flašou no ani to nepomohlo ,nejak som od bolesti zaspala a až potom to prešlo,ked soms a ráno prebudila celá časť pravej polky tváre ma tak otupno bolela cítila soms a ako ochrnutá.. ono mi to všetko začalo ked som prišla pred 3 týždnami od kaderníčky ,na druhý deň som mala neskutočné bolesti v práci som plakala ,bolela ma celá polovica tváre ,hlavne sánk a aspánok.no myslela som že to je asi od zuba i ked dasná nemám zapalené ani nič.. Zrejme to bolo spôsobéné prievanom kedže mi fenovala kaderníčka hlavu dlho a potom som išla domov a vonku dosť fukalo a nemala som nič na hlave.. Treaz sa ale obávam či to nieje nakoniec aj ten Trojklan. kedže a bolel aj jazyk tuto noc. Je to strašná bolesť a prejavuje sa mi najviac podvečer ,ked celý den namáham sánku. Hlavne ked mam PPP je pre man moc ťažké to preliečiť,mať sánku v pokoji.. Môže to byť spôsobené aj tou mojou prekliatou PPP? a neviete mi poradiť nejaký domáci liek ako to vyliečiť? zaberá mi len cesnak v uchu ked to začne boleiť,ale to problem nevylieči,iba ustupi nachvílu... máte niekto stýmto skusenosť ? ak by to bol trojklan tak to už nevyliečim nikdy ? :(