Som rok rozvedena. Byvaly manzel ma niekolkokrat podviedol a uz v pociatkoch vztahu som si raz vsimla, ze mal na penise drobne bradavicky, ktore asi po dvoch tyzdnoch zmizli, potieral si ich pripravkom proti bradaviciam. Samozrejme, ze sme mavali aj oralny sex pocas manzelstva. Pred rokom a pol som zacala mat problemy s aftami a tazkosti pri prehltani slin. stale som mala pocit, akoby ma tlacilo nieco v krku, afty sa mi robili kazde dva tyzdne, dokonca sa mi na vnutornej strane lic, na sliznici robit take ryhy, akoby ta sliznoca bola narusena, nebolelo to, len som citila, ze nie je jej povrch rovny a hladky, ale boli v nom akoby jamky, akoby vykusena cast sliznice, proste sliznica bola ina, ako niekedy. Tazkosti s prehltanim som pripisovala stitnej zlaze, bola som aj na vysetreni, mala som hranicne vysledky hormonov v krvi, tak doktorka povedala, ze zatial liecbu neda, ale bude ma sledovat. Kupila som si rybi tuk s jodom a celkom to preslo po dvoch mesiacoch uzivania. Teraz sa mi tie tazkosti vsak vratili. Afty uz sice nemam, ale tazkosti s prehltanim mam stale aj tie poskodenia sliznice na licach. Citala som, ze papillomavirus moze sposobovat rakovinu hrdla a infekcie v ustnej dutine, ako su afty a podobne. Mam naozaj strach, ci som sa od ex nenakazila a ci su tie tazkosti s prehltanim naozaj len suvisiace so stitnou zlazou. Doteraz som nicomu inemu v tomto pripade vyznam nepripisovala, ale teraz mam strach. Bolesti nemam ziadne a tie trhliny v licnej sliznici som tiez citala, ze mozu byt sposobene zlym postavenim zubov osmiciek a zakusovanim do lica. Naozaj neviem.
papillomavirus
autorka kúp si liek v lekarni vola sa indonal alebo indol zlozenie je to iste je ucinny proti virusu hvp-moja osobna skusenost +huby shitake bud susene alebo kapsule ja som mala ten isty problem a po uzivani tychto 2 pripravkov je to omnoho lepsie
Jedna rada.. menej čítania.
Cez internet ťa nevyšetrí nikto, skús lekára, že máš opakujúci sa problém s aftami.