...caute caute dievcata a zeny,ako sa mate ? Tak chcem vam napisat moju skusenost,verim v to,ze mozte nakopnut rast prsnikov s tabletkami ako su napriklad super prsia...mne osobne to velmi pomohlo...prsia mam krajsie,plnejsie,pevnejsie a hlavne sebavedomie vacsie :-* ja si ich vidim kazdy den,beriem tabletky viac ako mesiac,zmenu som si ani sama neuvedomila,no moje okolie ano...kolegyne sa ma pytali,ze ci mam novu pushapku,ze tak dobre tvaruje prsia a ja,ze co ? Ved mam moju oblubenu podprsenku,co nema vystuz ziadnu,len kostice a tak pozriem do zrkadla lepsie,no a zmena je tu...aj priatel,ktoreho som mesiac kvoli praci v zahranici nevidela... si to vsimol ale hned ho napadlo,ci nebudem tehotna,ze mi rastu prsia...az potom som sa mu priznala,ze beriem tabletky,tak sa smial,ze ked ti co cvicia a beru tabletky na svaly a im rastu z toho svaly,tak preco by nemohli aj prsia podrast :-) tak,ze dnes je vetko mozne ! necakajte,ze sa vam zvacsia ako po silikonoch...ze z A budete mat D...ale verte mi,stare podprsenky vas budu tlacit,budu vam male...tak ako mne...z A75 mam B75 :) a to po mesiaci...!!!odporucam...kto sam neskusi sam nezazije...najma na leto do plaviek budete mat co dat :-) tak Erika J.isto nemusela ist na plastiku,verim,ze jej plnost prs dodali tabletky...najma to nakopne male a mlade prsia...! Moj vek je 24 :-* po 3mesacnej kure vam dodam foto na zaciatku,po mesiaci,po dvoch a nakonec po troch...!!! Uz sa tesim,ked doberiem balenie...a blbe komentare si nechajte pre seba...!!! Dakujem s pozdravom spokojna zakaznicka tabletiek super prsia
Super prsia + štíhla línia
Mila slecna, velmi rad by som vas pozval na konzultaciu do mojej psychologickej ordinacie, pre mentalne postihnutych a retardovanym davam zlavu, cize to budete mat lacnejsie. Pekny den. Blizsiu informaciu najdete na stranke sompitcha.sk