viditeľné chlpky v oblasti bikín

Príspevok v téme: viditeľné chlpky v oblasti bikín
lenuska456

Ahojte baby, mam 20 a mam taky problem s ochlpenim v oblasti bikin a na stehnach. Po holeni ( vzdy ziletkou) mi nic nezarasta ani nemavam cervene pupaciky ani vyrazky, nic take. Ale vzdy ked sa oholim a zajdem si coilen kusocek omylom vyssie zacnu mi na to mieste rast tmave vyrazne chlpky. (Aj som tmavovlaska a mam hrube chlpky). Lenze nemozem to oholit. Vzdy ked si zajdem vyssie a dotknem sa ziletkou miesta kde nemam ziadne tmave chlpy, iba prazdne miesto tak mi tam zacnu rast dalsie tmave chlpky. Takze vlastne som vzdy oholena tak ze mam taky tmavy pasik chlpkov a potom som uplne oholena. A ked mam plavky alebo pradlo a kusok sa mi posunie tak mi tie chlpky pretrcaju. A to iste aj na stehnach (vnutorna strana). Vsade mam take tenky pasik chlpkov ktore nemozem oholit lebo mi zacnu rast nove a za chvilku budem mat dvojnasobne ochlpenie. Mate niektora takyto problem? Obcas ich zastrihnem ale aj tak to vidno. Chcela by som byt vsade uplne hladka. Prosim poradte mi. (Aj zafarbit by som to mozno skusila, neviem). Dakujem :-)