Riedke vlasy

Príspevok v téme: Riedke vlasy
makac1994

Zdravím . Mám taký problém že v posledom čase mi na pravej časti hlavy hrozne zredli vlasy . Nikdy pred tým sa mi to nestalo . Aktívne posilňujem a v posledom čase som užíval srvátkový proteín . Myslíte že to môže byť tým ? Aktuálne som ho vyhodil z jedálnička a jem každý deň veľa zeleniny(väčšinou mrazenej) a každý druhý deň aj ryby . Vďaka za rady . Prikladám aj foto

Santana17

Srvátkovým proteínom to určite nie je. Stravu samozrejme treba. Ale keď to je genetika, nič s tým nespravíš.

Treba doplňovať B-vitamíny, zinok, vápnik. Sú nejaké šampóny, Revalid a podobne, ale zvrátiť sa to nedá. Max trochu spomaliť.

makac1994

Tak v prvom rade steroidy určite nevyužívam . Ten proteín stojí do 10 € . Ide o čistú srvátku bez sladidiel a prísad pre hrudky a iné svinstvá . Práveže sladeným doplnkom sa vyhýbam . Toto si len primiešavam do banánoveho šejku . Skôr rozmýšlam či to nebude fakt tým stresom lebo momentálne som ukončil školu a riešim prácu takže posledný mesiac je stresový . A nie nie je to tak že mi vlasy ostávaju v rukách len som si proste všimol že vlasy sú riedšie. Užívam aj kvalitný šampon Natura Siberica. A pre doplnenie vitamínov užívam toto www.bodyworld.sk
Myslíte že je to vhodné ? Lebo predsa len každý deň nezjem vitamín každého druhu . Vďaka.

hjas

Ahoj, ono je to z tých anabolických steroidov, aj môj kamarát cvičí a užíva ich a vdaka nim mal a rôznym iným prípravkom mal 20 kazov u zubará, vrátilo sa mu akné, rednú mu vlasy (síce sa vždy strihá "dohohlava"), má problémy s pečeňou a dosť často je u neho sanitka kvôli tomu, že mu je zle, na odpadnutie a pod.. Prečo takto hazardujete so svojim zdravím?? Ved cvičte, ale musíte užívať tie hnusoby? Nechápete, že vám to len ničí zdravie?? :/

FANTOMNOCI

ahoj-vidis aj velke mnozstvo vypadnutych vlasov na rukach alebo v sprche pri umyvani?Aky mas typ vlasov?Su suche lamave alebo skôr skoro masneju?Mam skusenosti s pomocou pri vypadavani vlasou ale potrebujem vediet niektore veci aby som mohol urcit co treba zmenit v strave a co aplikovat priamo na pokozku hlavy.Poradim na fantomnoci1 na pokeci,tam som castejsie.

cogito

Ahoj,

od proteínu to nieje, ak v ňom nie sú primiešané anabolické steroidy - u nich je jedným z vedľajších účinkov rednutie a vypadávanie vlasov. Dôvodov môže byť veľmi veľa, častá je genetická predispozícia a dôležitú úlohu zohráva ešte stres, príliš vysoká zátaž organizmu. Ďalej pri niektorých ochoreniach, pri zlej výžive alebo dietach, kedy nie je dostatok sírnych aminokyselín, zinku, selénu, vit. E, C, skup. B. Ďalej vlasy zvyknú rednúť vekom - hlavne u mužov.