Prerusovana suloz

Príspevok v téme: Prerusovana suloz
dano_O

S priatelkou sme zacali praktizovat prerusovanu suloz. Nemam problem zadrzat ejakulaciu kolko si poviem ale aj tak nie som celkom v pohode s tym ci nemoze otehotniet. Menstruacia jej skoncila pred tyzdnom, dnes sme mali nechraneny sex a nespravil som sa do nej. Ale aj tak si uvedomujem ze to je hazard. Mate s tym niekto podobne skusenosti a je to v pohode, alebo sa radsej poistit nabuduce?

pinkiiii

aj ja s priatelom praktizujem prerušovanu súlož ale niekedy proste bez ochrany aj viac krát po sebe , ale ked si vzrušený tak nerozmýšlaš tak ako ked je potom a teba napadne že čo ak ? je to veľký risk milovať sa bez ochrany :) ale tak ani prerušovana sulož, ani ochrana ani nič nemá 100% istotu že žena neotehotnie

Redon

Riziko to určite je. Mám 41 rokov a za našich mladých čias nebola antikoncepcia takou samozrejmosťou ako je dnes.. Dievčatá prichádzali o poctivosť s uterákom pod zadkom.. Nehody boli zriedkavé, ale stávalo sa. Aj moja manželka začínala práve takto.. Bez ochrany je to ale nepohodlné, určite neodporúčam.

wreck

a to zas ja by som taky optimisticky nebol. 4-27% je dost vysoka miera zlyhania. ak sa to robi s vedomim - narodi sa, postarame sa, dobre. ale ak nie...?

nikdy nevies ako, kedy a kam sa tie bicikate papluhy dostanu. riziko to urcite je.

Lucinka93

Ahoj, čo sa týka môjho prípadu tak Ťa môžem upokojiť, ja s mojím priateľom spávame spolu bez ochrany už 5 rokov a zatiaľ som neotehotnela. A keby náhodou sa aj niečo stane, tak to nevadí, postaráme sa, sme predsa dospelí. Ale naozaj pokiaľ sa do nej neurobíš, tak ani počas plodných dní neotehotnie.

Veľa šťastia