Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Urad prace

Príspevok v téme: Urad prace
danyd

Dobre ranko chcela by som sa spytat som na sk evidovana na urade prave ako nezamestnana a chodim sa v urcitom termine "hlasit'' aj teraz mm dany termin kedy mam prist ale som v zahranici a teda nechce sa mi kvoli 1 dnu ist spät... Neviete ako sa to da ospravedlnit ze by som neprisla ci uz lekar alebo hoc ake dôvody prosye nieco co by mi uznali a nemusela sa previest na sk??? Dakujem za rady

ockoneocko

To co je za nezmysel, ze "nemôžem" odísť do zahraničia? :-D Ako turista mozem ist aj na kraj sveta predsa. Ja som takto bola u svojho priateľa v CZ pol roka a evidovaná na úradena SR, avsak termin je raz za 2mesiace a na ten som žiaľ musela "na otočku" dostaviť. Ked nechceš chodiť ani raz za 2mesiace, tak mas možnosť byt dobrovoľne nezamestnaná a nemusis sa na ziadne termíny nikde dostavovať :-)
(logika predsa....)

tasty

tak zavolaš deň pred hlásením, že si chorá a že nemôžeš prísť, ona ti dá ďalší teramín, trebárs len o pár dní, možno o týždeň

len si musíš vybaviť, aby si mala papier od lekára, že si bola v ten deň na vyšetrení a že ťa aj vypísal na pár dní