Dobrý deň , chcela by som sa spýtať , čo robiť keď v okolí kde byva známa , býva aj silne drogovo závislá osoba , žena , liečená taktiež na psychiatrii , okrem tvrdych drog , ktoré užíva intravenozne berie aj benzodiazepiny a iné lieky, psychicky narušená osoba...problém je že začala s pervitinom v tej oblasti už aj obchodovať , v byte kde sa zdrziava sa castokrat nachádzajú drogy a hrozne individua uz aj susedia su na nervy moja sesternica sa úspešne liečila vrátila sa a deň ako došla sa stretla so svojim priateľom , ktorý sa pohybuje v okolí tejto osoby , dá sa niečo robiť proti týmto ľuďom ? Ktorí ničia životy druhým ? Nechcem aby nalakala ďalších mladych ľudí do tohto svinstva , najhoršie je , že im to začne aj sama aplikovať do žil a tak je to nebezpečnejšie ....ak budete vedieť posunúť túto informáciu kompetentným budem rada a poskytnem aj osobné údaje a adresu tejto osoby....kludne aj fotku :0 (
Pervitin v Petržalke
Jax ma pravdu ak sa to naozaj ohlasi tak s tym aspon formalne musia nieco robit.. a imho ak neni uplne vymleta a aspon jej zaklopu na dvere a spytaju sa ci tam nepredava fet tak sa aspon posunie o dum dal
A podali ste trestne oznamenie alebo to len povedali nejakemu policajtovi. Treba to vsetko spisat, napisat ze obchoduje, popisat komu predava a poslat to na prokuraturu alebo im to doniest osobne, zarucene sa bude diat.
Stalo sa a nič sa nedeje to je asi tá vaša podstata , ktorú hľadáte.....
Nerozumiem vôbec podstate tohoto príspevku, veď ju nahláste na polícii..