Mastné vlasy

Príspevok v téme: Mastné vlasy
MishelinSvK

Ahojte, každý druhý deň keď prídem zo školy si umývam vlasy. Na druhý deň sú v pohode, ale na tretí deň - mám ich mastné. Mama mi zakazuje si ich umývať každý deň aj keď ich mám mastné. S mastnými vlasmi do školy - to nieje pekná výhra. Umývam si ich vlažnou vodou, nechávam si ich vysušiť prirodzene.Čo mám robiť aby mi nemastneli na tretí deň? :/ Môže to byť aj znakom puberty? Aký šampón mám používať?

Lucka840

Ahoj :-) Proti masteniu vlasov je veľmi dobrý šampón Hairina, my ho doma používame tretí mesiac a nevieme si vynachváliť :-) Vlasy sú jemnejšie, lesklejšie, pevnejšie a mastnota prichádza po štyroch dňoch (predtým hneď na druhý deň) :-) -odkaz odstránený- :-)

Prezyyyvka

Precitaj nejake články o umývaní vlasov sodou bikarbonou.. ja si tak ummyvam vlasy niekolko mesiacov a po ssampone by som uz nikdy nesiahla.. v samponoch su latky ktore zapricinuju ze ti pokozka rychlo zmastnie( precitaaj clanky tam je toho viac)... odkedy pouzivam sodu vlasy mi menej padaju, mastne su az na 5 den , nemmam lupiny , neelektrizuju atd.. je to fakt super a hlavne mi vlasy nesmrdia :) vyskusaj a uvidis

la

jedna možnosť je suchý šampón - existuju aj lacne domáce typu kukuricny skrob ci kakao ;-) sama som take este neskusala ale pozri si o tom nieco na nete. alebo kupit...
mne sa vlasy mastia skor ak si ich nevyfukam lebo zostanu utlapene na hlave. s tuzidlom v predklone na najnižšom stupni vyfukat pomaha.
pomaha aj cop lebo vlasy sa neotieraju o pokozku

lakota

ahoj, ja som mala na strednej spoluziacku, ktora si umyvala vlasy rano predtym ako isla do skoly... a poobede v ten den mala totalne mastne vlasy.. podla mna ked ma clovek mastny typ vlasov, tak si ich musi umyvat casto, skus pouzivat sampon na mastne vlasy, taktiez na objem... pripravkov v drogeriach je predsa neurekom... skus si udrzat odstup aspon den medzi umytiami, bo keby si zacala umyvat kazdy den, tak by si si ich tak musela uz umyvat stale