Bolest nad pupkom blizsie ku hrudnemu kosu

Príspevok v téme: Bolest nad pupkom blizsie ku hrudnemu kosu
Erik1234

Zdravim mam taky problem ktory nastal po ukonceny hnacky.Jedna sa oto ze 1 den som mal hnacku a nato som puzival carbocid ktory mi pomohol a na druhy den som mal uz taku pevnejsiu stolicu ale ten treti den rano som sa zobudil na strasne silnu bolest v oblasti nad pupkom blizsie ku hrudnemu kosu.Po chvile som mal pevnu stolicu ale bolest furt pretrvavala a tak som sa snazil masaz brucha ktora zjemnila tu bolest az tak ze som ju nejak nepocitoval iba obcas.Problem je vtom ze tu jemnu bolest furt citim a nedokazem zaspat snou a stolicu a normalne na Wc chodim len proste sa mi neda spat kvoli tej jemnej bolesti . A ked som toto povedal doktorke tak mi povedala ze mam si dat probiotika BioGaia ktore mi po prvom dni moc nepomohli...(stravu som jedol vten den ked som mal hnacku spaldove krekre,suche rozky,coca colu,vodu a ryzu a ked hnacka ustupila tak vten den co ma rano tak rozbolelo brucho som jedol iba spaldove krekre vela vody cistej a trochu mineralky,spagety cokoladove a croasant cokoladovy)Som celkom zufaly ked stolicu a normalne na Wc chodim ale furt ma to tam boli ze nemozem zaspat ale zdalo sa mi ze pri chodeni a sedeni ma to tak neboli ako pri lezani...Dakujem za kazdu radu