Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

temy medzi mladymi

adr1a.

Ty si Romi tak rozkosne trdlo ze mu ta asi preberiem)) :D neboj srandujem)
Takze. Uz sa bavite, uz aj sam prisiel za tebou pokecat, usmieva sa, oci mu ziaria (zrejme nie od drog alkoholu ale z teba), obzera sa po tebe, chvali ta) vsak je vsetko ok. Co chces viac a sa stazujes?) Sama si ako slimak a tak nechci po nom aby sa hral na dostihoveho kona) jemu zrejme tvoja plaxost vyhovuje, dojde mi to ze ste obaja rovnaki) Takze on vyvija iniciativu. To je fajn. Ty mu len pod v ustreti a reaguj nanho. Prihovori sa ti tak reaguj odpovedaj, rozvi debatu (aj keby si len o pocasi mala tocit. Alebo sa spytaj ako mu ide skola? Konci uz? Tak sa spytaj ako pokracuje s diplomovkou? Na aku temu to robi ci bude robit? Prejav o tu jeho pracu zaujem. Ci ti ju neda precitat? Ci nepotrebuje s niecim napr. pomoct? Ai. A neboj sa zeby si akoze len o skole hovorila ako pises. Ved ty sa zaujimat budes predsa onho. O jeho vytvor dielo pracu. A to mu polichoti)
A hlavne sa netvar sebavedome ak to len mas hrat. Lebo to bude skor trapne nez uveritelne) preco sa chces hrat na to co ti nie je vlastne a taka nie si? Bud samou sebou a bodka. )

romi25

My sa uz bavime ale len tak zazial. A on uz za mnou prisiel sa rozpravat. Ale nikde ma nevola iba sa usmieva oci mu svietia a obzera sa za mnou pochvali ma.Nestudujeme to iste ale podobne sme v jednej budove. Ked sa bojim ze to o skole ho nebude bavit. Pocula som ze chalani nechcu baby co len o skole hovori. Ze mam byt ako ostatne ale to neviem ako je. Tak skusim nejako nenapadne inu temu alebo co. Nemam sa tvarit sebavedomo?

adr1a.

Romanka sorry, no ty ho xces namotat a pritom si plaxa ukriknuta hanbliva introvertka?) Radsej nic take ani neskusaj.
Pisala som ti tu uz, ake temy oblast ai. Potom si o vas prezradila viac. Takze ty mas 22 a on 25. Studujete na rovnakej VS? Rovnaky odbor? Tak nadviaz na tuto oblast debatu. Dolezite je zacat. A nemysli na to ze ci sa mu pacis?, ze on sa tebe paci, nechci byt velmi prehnane zaujimava snaziva. Vtedy to skor naopak vypali)
Pre zaciatok staci ze ked ho stretnes, usmejes sa nanho, kyvnes mu hlavou na pozdrav, alebo ho iba proste pozdrav a usmej sa pritom nanho. A ako zistis ze sa mu pacis? Vsak ty mu vysles prvotny signal (usmev pohlad pozdrav ai) a uz bude na nom - ci prejavi zaujem a rozvinie aj nieco viac a ine. Pripadne ho skus poziadat o pomoc (nieco take v com sa vyzna a je doma) nech ti poradi pomoze so seminarkou projektom vyskumom ai.
No nepchaj sa mu, nenatiskaj nasilu, ziadne uputavanie pozornosti vystrednym malovanim ci obliekanim) bud triezva prirodzene mila pritazliva, bud sama sebou, a menej je niekedy viac. Takymto pristupom za chuderu isto nebudes

romi25

Lepsie ako s nim hovorit o tom co sa ucin vsak? Chalani asi nemaju radi studijne typy? Ako zistim ci sa mu pacim? Da sa chalana namotat a vzbudit zaujem vystupovanim alebo tam co hovorim bez toho aby som bola za chuderu?

adr1a.

Prejav onho uprimny vrely zaujem. Opytaj sa ho na jeho zaujmy zaluby konicky, co rad robi (tv pc hry hudba sport ai), comu sa venuje, prip.sa spytaj na skolu pracu rodinu ai no a uz podla jeho odpovede reakcie dalej rozvijajte vzajomnu komunikaciu

romi25

Ja mam 22 a on 25 ale nie som velmi sebaista. Nikdy neviem co mam robit. A som introvert tak preto neviem o com sa bavit. Studujem posledny rok a uz nebudem mat okolo tolko chalanov. Ked ja naozaj neviem preco sa o mna nezaujimaju aj sa za mnou maximalne otocia alebo cumia. Ja by som vedala velmi lubit a nikdy nemam ani sancu. Neviem ci sa mam prihovorit, do akej miery mozem byt aktivna aby som to nepokazila. Nechcem uz takto zit.

podľa mňa

témy ktorými ho dostaneš
hokej, futbal, jeho práca, jeho záľuby, politika?
koľko máte rokov ? Podľa toho

romi25

Prosim poradte mi ja som zufala a velmi nestastna. Naozaj uz neviem ako dalej. Trapim sa.
Co chalani chcj? Aka mam byt? Ja by som urobila co len viem keby mi niekto poradil.
Nikto ma nechce cely zivot a neviem uz co robit