Viem, ze lasku si clovek nevynuti, ale myslim si ze niektori ludia maju lepsie predispozicie na to aby sa do nich niekto zalubil, a pritom nemam na mysli vyzor, skor osobnost a charizmu.
Pisem to preto ze moje vztahy za poslednych par rokov stoja za prd. Od rozchodu s mojou prvou priatelkou presli viac ako 3 roky, mam to v sebe davno uzavrete a vyrovnane ale nezazil som odvtedy to ze by ma mal niekto naozaj rad ako ona. Ak mam zhrnut moje vztahy tak by to boli asi dve skupiny zien s ktorymi som sa stretol, tie ktore by chceli hocikoho kto prejavil o ne zaujem len aby neboli same a tie ktore boli zaujimave, ale vztah s nimi bol o spoznavani sa a zaver bol ten ze lubil som iba ja. Ja vacsinou nemam problem sa zalubit, ak ma zena nejako zaujme. Ale postupne som si zacal drzat taky odstup a svoje city neserviroval v plnej miere aby to neskor menej bolelo ked druha strana nebude prezivat to co ja. Neviem co robim zle. S vyzorom to nema nic spolocne, vyzeram priemerne a staram sa o seba. Pritom venujem tym babam pozornost, zaujimam sa, som k nim dobry, podporujem ich v com sa da, prekvapenia pre ne robim, mame casto aj spolocne zaujmy, travime spolu cas. Ale vzdy to dopadne rovnako. Ja ich vnimam jedinecne, ale oni mna nahraditelne. Po kazdom takomto vztahu si pripadam vzdy taky znechuteny, ze stale nieco zo seba davam a nic sa mi nevrati.
ziadna laska
Mozno ony ten vztah nevnimaju rovnako ako ty alebo ocakavaju od druhych uplne nieco ine. Alebo je tu dalsia moznost a to ta, ze ty jednoducho dokazes lubit celym srdcom, zatial co ludia (bohuzial mnozstvo ludi) si nechavaju rezervu, ci uz aby si neublizili (ako si to sam skusil aj ty) len aby nakoniec nezostali sklamani. Ale kazdopadne suhlasim s Filip TT, mozno ta tvoja prava laska este len pride :)
A čuduješ sa? Neprejavuješ im lásku, nezahŕňaš ich do svojho života, nezveruješ sa so svojimi plánmi. Priateľky sa vedľa teba cítili, že ich nepotrebuješ, nemiluješ ich a to vždy skončí. Dával si im to čo oni nehľadali a potom si sa divil, že si nedostal to čo si hľadal. Nevidím, že by si niečo extra ponúkal.
Len ty mas pocit, ze davas a nedostavas spat.
Precitaj si to po sebe a najdes odpoved.
Nepustis k sebe ziadnu, odmietas to, co ti ponuka a neprijmes nic od nej, co ti chce dat. Ta baba si potom povie, no dobre, ked nechce, nebudem mu nukat, vsak iny po tom chmatne jak lacny pes. Ked si ty voci nej uzavrety, uzavre sa aj ona a zabuchne dvere. Vies, ako to boli, ked sa ti niekto otvori a chce ta mat blizko, no ty to odmietas, nevazis si? Ty sa bojis, ze to urobia tebe a pritom to ty robis im a asi si to neuveomujes.
Prd mas svoju byvalu uzavretu, stale ju vidis, ako bohynu a mas ju, ako modlu, vsetky s nou porovnavas a ziadna sa jej nevyrovna. Keby ta tak strasne lubila, ako si to nahovaras, asi by bola s tebou.
Zena nechce bojovat s inou zenou, ani s byvalou, ani s mamickou. Zena chce, aby si si ju vybral a ked si s nou, tak bud s nou a so ziadnou inou. Ty by si sa chcel delit o svoju zenu s inym a to hoci, len v myslienkach?
Asi nie. Tak nerob druhym to, co nechces, aby robili tebe. Prestan sa lutovat, fnukat, lebo ty si ten, kto robi chybu a ublizuje.
Hmm 2 typy zien ... a co keby si si prestal o sebe nahovarat, ze si nieco extra a vazil si tu, ktora je s tebou, chce byt s tebou a vydrzi to s tebou?
Otazka je skor na zeny. Ale mne 3 roky na hladanie pravej lasky nepripada vela. A ked ta ma niekto rad, tak si to vaz...