otazka je jasna zaujimalo by ma ako su na tom ostatni. A tiez by ma zaujimalo ci ste s tym spokojny alebo so zatatim vsetkych zmyslov to nejako prezivate...
Ako dlho a ako cestujete do prace??
najlepšie je bývať v dome na okraji stredne veľkého mesta a dochádzať autom :-)
Radšej sa uskromniť v byte, kde mám všetko po ruke, než dochádzať každý deň. Ak by bolo možnosť mať aj dom, aj všetko blízko, tak tá vyhráva.
Prezyvka055 a co kebyze zoberies flek a potom sa prestahujes??? co spravi zamestnavatel?
je to samostatny dom pozemok asi 20x30m
Tak to by zamestnavatel zvazil pri nastupe ci ti to bude tolerovat alebo nie.
Co sa tyka domu tak je to podla mna lepsie, teda neviem ci byvas v radovej zastavbe alebo mas aj pozemok, v radovej je to mozno jedno ked porovnas s vacsim bytom, ale ja napriklad co mam dom s vacsim pozemkom tak je to ovela lepsie ako ked som byval v byte. Teda aspon pre mna :).
pytam sa najme preto lebo dotreaz som cestoval 13min na biku... ale kvoli zenskej som sa prestahoval kedze ona chcela silou mocou byvat v dome.... a pride mi to take proste ta vyhoda o nieco vecsieho priestoru sice o nieco vyvazi tu hodinu denne ale stale mi to nepride ako velka vyhoda...
Prezyvka055 to by nebolo dobre.. potom by sa ludia odstahovali aby museli dalej dochadzat..... imho takto je to dobre...
odkedy vyjdem z domu dokial vstupim do prace je cca 30 minut, cize da sa povedat ze je to relativne pohoda, metrom cestujem cca 20minut a tych 10min je peso.
Ale aj tak je to hodina denne zabita cestovanim do prace. Som uz davnejsie vravel ze pracovna doba by sa mala pocitat odkedy vyjdes z domu a dokial prides domov .. alebo by mala byt nejaka norma na vzdialenost.
7 minút peši, našťastie, a možno len to ma tam drží...
cca 10 minút podľa tempa chôdze, ak výjdem z domu včas tak sa predĺží chôdza na cca 13 minút ak nestíham a ponáhľam sa tak cca 8 minút aj to beriem skratky ako sa dá :-DDD
Ja sa musím presúvať z miesta na miesto a tie presuny závisia od vzdialenosti.. Čas v aute sa niekedy vyšplhá aj na dve hodiny. Plus mínus. :o)