Veľmi silný suchý dráždivý kašeľ

Príspevok v téme: Veľmi silný suchý dráždivý kašeľ
Hviezdička32

Dobry den chcela by som vas poprosit o pomoc ak mate podobnu skusenost. Uz viac ako dva mesiace mam velmi silny suchy drazdivy kasel. Na hrudniku ma boli vzdy pri nadychu a pichne ma v blizkosti srdca. Uz som od decembra nebola ani v skole. A uz ani neviem co vsetko ma boli som velmi unavena a cele dni iba spim a kaslem a beriem uz stvrte antibiotika. Bojim sa ze by to mohla byt rakovina ale ked som to povedala mamine iba do mna kricala ze na take ani nemam mysliet. Na plucach mi nasli akurat mykoplazmy ale nic mi neustupuje napriek liecbe.

Gima

Môže to byť nevyležaná infekcia horných dýchacích ciest.Potrebujete veľa oddychu, pitie čaju prieduškoveho s medom a citronom, robiť krátke prechádzky nna čerstvom vzduchu. Upraviť stravu naľahšie stráviteľnu bezmesitú, vynechanie kávy a relax v saune, ked vyzdraviete. Ja už to mam za sebou.

Gima

Zapuzdrené ovocie: Toto zabraňuje rakovine!
Zapuzdrené ovocie: Toto zabraňuje rakovine!

Má nízky obsah kalórií, vysoký obsah vlákniny, vitamínov a fytochemikálií, ktoré môžu podporovať zdravie srdca a pomáhajú predchádzať rakovine. Priemerné granátové jablko obsahuje pár sto šťavnatých semien, ktoré sú zapuzdrené v bielej dužine. Semená majú iba 83 kalórií a 4 g vlákniny na 100 g porciu. 100 g dávka je ekvivalentná asi 3/4 šálky. Pre optimálne zdravie (2000 kalórií denne), by sme mali konzumovať 2 šálky ovocia a 2 ½ šálky zeleniny za deň.

Z l-karnitínu síce schudnete, no zapcháte si cievy!

Semená granátového jablka môžu znižovať riziko vzniku chronických ochorení a pomáhajú aj pri regulácii telesnej hmotnosti. Sú dobrým zdrojom dvoch dôležitých vitamínov, C a K. 100 g porcie jedlých semien obsahuje 10,2 mg vitamínu C, alebo 17 percent odporúčanej dennej dávky. Poskytujú o niečo viac ako 16 mikrogramov vitamínu K, alebo 20 percent dennej dávky.

Céčko
Vitamín C pomáha imunitného systému, pri hojení rán, udržuje zdravé ďasná a vyrába kolagén a elastín. Vitamín C tiež zvyšuje vstrebávanie železa. Vitamín K je dôležitý pre udržanie silných a zdravých kostí, ako aj na správne zrážanie krvi.

Môže zabrániť rakovine?
Semená granátového jablka, rovnako ako iné druhy ovocia a zeleniny, sú bohaté na fytochemikálie, ktoré sú prospešné látky nachádzajúce sa v nepatrnom množstve v rastlinných potravinách. Skupina fytochemikálii v semenách granátového jablka sa nazývajú polyfenoly. Špecifické polyfenoly, ako sú triesloviny pomáhajú zdraviu srdca a sú prínosom aj v boji proti rakovine.

Ako silné antioxidanty môžu polyfenoly zlepšiť zdravie buniek, indukujú bunkovú smrť napadnutého tkaniva a zabraňujú rastu nádoru. Čerstvé granátové jablká sú šťavnaté a chutné, ale môže byť ťažké ich jesť. Ovocie prežíva dlhú dobu pri izbovej teplote, keď sa drží mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.

Ako sa čistí?
Rozrežte ho na polovicu. Naplňte misku s vodou a položte do nej obed časti. Nechajte granátové jablko krátko „posedieť“ vo vode. Použite prsty na oddelenie šťavnatých vačkov od šupky. Zlikvidujte šupku a zbavte semienka vody. Jedzte semená také, aké sú, môžete ich dať do ovocného šalátu, jogurtu alebo použiť ako dezert.

Gima

Rakovina priedušiek a pľúca. Vznik ochorenia má v súčasnosti stúpajúci charakter. Podozrenie na rakovinu pľúc vzniká často na základe škvrny alebo zatienenia na röntgenovej snímke, pričom vonkajšie prejavy sú kašeľ, vykašliavanie krvi, bolesti na hrudníku, dýchavica.
Príznaky: Sprievodné prejavy sú nechutenstvo, úbytok na váhe, únava.

liecitel

neries ci je to rakovina alebo ina vymyslena diagnoza..skus prist na to co ti sposobuje tie problemy..hovoris ze sa to zacalo asi pred dvoma mesiacmi tak hladaj suvyslosti co sa dialo v tom obdoby a kludne aj viac do minulosti...nic nevznika len tak nahodou

Ruženka

Doporučujem aspoň 2 mesiace vysoký príjem vit.c ale nie bežného v tabletách, lebo tabl. tenké črevo dokáže vstrebať tak asi 10% ale lipozomálny vit.c, t.j. špeciál. technológia ktorá zabezpečí 98% vstrebateľnosť, Je to gél v malých sáčkoch, rozpúšťa sa do 0,05dl vody a pije sa na lačno ráno. Dostať to len v niektorých lekárňach v Blave, ja viem o troch v Košiciach, napr. Magnólia na Moyzes. ulici..
.