Ahojte mam 158cm, 64kg chcem schudnut minimalne 10kg skusala som najskor vyhodit cukor a muku, nic, potom mi poradili dietu 1200kcal, nic, vyratali mi bazal na 1280kcal a isla som teda na 1000kcal, zasa nic =/ A teraz KONECNE ked mam denny prijem 800kcal a este kazdy den polhodinu cvicim sa mi vaha zacala hybat smerom nadol. Lenze ako to vydrzat dlhodobo? Potrebujem takto fungovat minimalne dva mesiace, vaha ide dolu o 0,5 az 1kg tyzdenne. Naproti tomu kamaratka je okolo 1500kcal denne a chudne takou istou rychlostou a to ani necvici kazdy den. Viete mi povedat preco? A nechajte si vety typu jes malo, mne nic ine ako jest uplne minimalne nepomaha! Mozem mat nejaku chorobu? So stitnou ale nemam nic, to som si davala testovat. Ma tu niekto rovnaky problem?
Preco chudnem az pri 800kcal denne?
Tabata som myslel a inak ked som nemal chuť už na ovocie tak som si ich vyštavoval najlepšie pomaranč či grep :)
Každý má iné gény a inak chudne niektorí to musia pretrpieť. Ja som pil napríklad iba citrónovú vodu, zázvorový, žihlavový čaj či očistné čaje s citrónom, jablčný ocot po jedle a tie 2-3 litre vody som sa snažil vypiť denne. A dôležité je aj čo cvičíš na schudnutie je dobré kardio či skús tabacu na youtube je toho plno.
Ja mam 68 kg :( Tucnamyska mas pravdu, ja si tiez myslim ze na kazdeho zabera nieco ine, lebo niekto pribera uz aj z vody :-)
Prajem pekný deň, rád by som sa spýtal aký čaj potláča chuť do jedla? nemusí byt konkrétne iba na potláčanie chuti do jedla, nepotrebujem žiadne spalovače tukov čo možno ani nefungujú mne ide len o to ako znižit chuť do jedla, lebo som pil dlho čaj čo zvyšuje chuť do jedla.. nie konkrétne kvôli tomu že by som chcel mať chuť na jedlo ale pomáhal na trávenie. Teraz som pribral a rád by som to schudol. Preto sa pýtam či niekto taký čaj nepozná, alebo niečo iné s čim mate skusenosti.
v prvom rade pri diete banan nejedz,pri dietach sa to neodporuca.Dalsia vec pi denne 3litre cistej vody alebo nesladeneho caju-vyrazne to dopomoze chudnutiu.Co sa tyka cvicenia tak skus cvicit napriklad 5xdo tyzdna od po-pia a cez vikend volno.Cvic ale taky workout nie len same cardio.Kludne mozes pouzivat aj cinky napriklad 1,5-2kila.Nastartuje to chudnutie a a telo sa zacne formovat.Mne to velmi pomohlo.Vyborna je trenerka Jillian Michaels,na youtube su rozne videa podla ktorych mozes denne cvicit a vysledky pridu,
Momentalne to vyzera asi takto - ranajky - 1ks banan, alebo 2ks kivi + jablko, obed 1 balenie ryzovych chlebickov + 100g losos/kuracie prsia, olovrant jogurt, vecera 3x opecena cuketa alebo 200gkuracie prsia/losos Ja uz som zufala, vsetci tocia o tom, ako by sa malo poriadne jest, ale nechapu, ze niektorym ludom pomoze len hladovat, kym sa mi nestiahne zaludok tak pocitujem riadny hlad aj ked pijem minimalne 2,5l vody alebo caju denne :( Ty si na tom ako s vahou?
Tucnamyska a ako vyzera tvoj denny jedalnicek? Ja to mam tak isto cim menej tym lepsie sa chudne a tiez som tak vysoka, mozno je to aj vyskou cloveka. Cim nizssi tym tazsie to ide a o to viac vidno aj pribrate kila.
to je co aka dieta???
ako dlho si drzala tu dietu 1200kCAl a 1000kCal ak mas bazalne 1280 tak pri 1200 schudnes kilo za tri mesiace