Ahojte. Uz viac ako rok trpim prisernou unavou. Ked spim 10 - 12 hodin citim sa akoby som spala 5 minut. Rano sa nemozem prebudit, nedokazem vstat, budik mi zvoni 100 x za sebou. Vecer padam od unavy, normalne odpadavam do spanku. Nevydrzim byt vobec hore. Ak spim 6- 8 hodin alebo menej cely den som uplne hotova. Zivam, nevladzem zit. Stale len posedavam. Som spomalena, nic nezvladam. Cez den ak sa da si musim lahnut. Hrozne mi to nici zivot. Chodim este do skoly a absolutne sa nedokazem ucit, absolutne. Netusim ako skolu dokoncim. V minulosti som tento problem nemala. Prosim, porade mi ak zazil niekto nieco podobne. Uz nvm co s tym.
Priserna unava
Porucha stitnej zlazy odpo KO u endokrinologa
nie praveze pisem, ked spim 10 hodin napriklad tak vydrzim do vecera, ale ked spim napr. 6 tak odpadavam uz poobede...
toto presne som mala pred tromi rokmi. isla som k lekarke, ta ma poslala k endokrinologovi. a tam sa zistilo zemam znizen cinnost stitnej zlazy. zacala som brat lieky a do dvoch mesiacov som bola uplne fit. chod co najskor k lekarovi lebo toto neni zivot.
cim viac spis tym je to horsie
nikto nevie poradit nieco? :-(