dlh prosim poradte som zufala

Príspevok v téme: dlh prosim poradte som zufala
zufalababa

dobry vecer pisem sem pretoze som neskutocne nestastna a znicena. este minuly rok v auguste som ratovala svojho byvaleho a jeho rodinu ktory mi ostal dlzny nemalu sumu.Od augusta mi neni schopny vratit ani euro vyhodili ho z prace a ponajnovsom si vymysla choroby. Ako sa dostat spat ku svojim peniazom? ja som uz totiz z toho totalne nanervy a nestastna rodina o nicom neviem keby to vedeli zabili by ma. Viem ze to bola aj moja chyba ale fakt som nevedela co za idiota sa z neho vykluje. Prosim boli ste niekto v podobnej situacii ze vam niekto znamy popripade exfrajer bol dlzny? Ja uz som taka nahnevana ze mu nemienim nic darovat a chcem to riesit aj cez policiu. Prosim o vsetky vase rady.Ponajnovsom nereaguje na moje spravy a vyhyba sa mi. Mam strach ze tie peniaze uz nikdy neuvidim.

tasty

v prvom rade, čo je dôležité, bol vytvorený nejaký dokument o požičaní peňazí podpísaný oboma stranami pred notárom?

ak nie, tak bohužial ani polícia s tým nič nebude vedieť spraviť, lebo to bude tvrdenie voči tvrdeniu, on bude tvrdiť, že nič si mu nepožičala a ty naopak, peniaze neuvidíš, max. ešte budeš viac mínuse, ak si budeš platiť právnika pre tieto opletačky...