Ahojte mam taky problem viem ze sa to tu mozno viac krat riesilo ja len sa chcem opytat aky mate nazor na veginu ktora ma zvacsene male pysky vyraznejsie od tych velkych pre inšpiraciu dam aj fotku...a chcela by som radu ak ma to nejaka z vas ze ako to riesite alebo vy muzi ci je to pre vas az prilis ohavne
Prosim o nazor
mila lucia, nie je vobec ziadny dovod byt ustarostena, aaano? :-) tak ako brka siahaju od celkom miniaturne zakuklenych az po giganticke bakule, trhace vagin, ktorymi mozes orechy druzgat, aj lona su rozne. od celkom drobuckych pystekov, malickych sta usko na trpaslicej salocke, az po mohutne lopuchy, hotove klapky na kridlach boeingu 787.
a tak ako su pysteky rozne, su rozni aj ich uctievaci. jedni velebia tie drobucke, a maju na to svoje dovody. ini, a k tym patrim aj ja, zase na svojej bohyni radi vidia visiacu suncicku. a to je vsetko co o "probleme" potrebujes vediet. :-)
a ak by to stale nestacilo, tu mas dalsich 8 stran diskusie o pyscokoch. aby sa z ustarostenej lucky razom vesela stala... www.zdravie.sk