3 roky necistene zuby u psa

Príspevok v téme: 3 roky necistene zuby u psa
Mimoňka

Ludiaaaaa, prosím, píšte len tí ktorí máte skúsenosti...
Bola som dnes so svojím havom u veterinárky a povedala, že mu treba ultrazvukom odstrániť zubný kameň a povlak. Lenže sa teraz veľmi bojim, lebo mi sme nášmu psovi čistili zuby len raz za čas a naposledy mal vyčistene zuby ultrazvukom pred 3ma rokmi. My ho strasne ľúbime a nemyslite si, nezanedbavame ho. Ale tie zuby jednoducho neprišli na um skoro nikdy, teda myslim to čistenie u veterinara. Myslíte ze ako veľmi sme to doma pokazili?

klara343

Iba piatok a v sobotu. Uz si na to takto zvykol. Vzdy pred spanim este mu dame dobroty kosticky piskotky umyjeme zubky a ide spat. Niekedy si este dam docistuje tak ze kuska deku..tak aj vtedy vieme ze je cas umyť zuby. :)

klara343

Určite s nim choďte. Zapália sa mu dasna a budú krvácať. A to nechceš. My svojmu umývame normálne detskou kefkou a pastou. A on sa tomu už tak teší ze skoro pri tom zaspí :)))

Lalatrala

Psom sa maju cistit zuby?? Pocujem to prvykrat a nikdy som to nasim nerobila, nepoznam nikoho kto by to robil, ..zaujimave :D

Rescue84

Váš psík ako mu čistite zubky su na to detalne tičinky nebo pasta pre psiky se čistí kefkou moje psíky stím nemaju problem máju rady dentalne tičinky a kaz 0%

mate59

Buď v klude, kameň mu odstráni a zasa bude mat na čas pokoj.Spýtaj sa ho, kedy treba prísť znova na čistenie,ale ak mu uvidíš kameň, treba to riešit, lebo zanedbanie može viest k strate zubov.