Ludiaaaaa, prosím, píšte len tí ktorí máte skúsenosti...
Bola som dnes so svojím havom u veterinárky a povedala, že mu treba ultrazvukom odstrániť zubný kameň a povlak. Lenže sa teraz veľmi bojim, lebo mi sme nášmu psovi čistili zuby len raz za čas a naposledy mal vyčistene zuby ultrazvukom pred 3ma rokmi. My ho strasne ľúbime a nemyslite si, nezanedbavame ho. Ale tie zuby jednoducho neprišli na um skoro nikdy, teda myslim to čistenie u veterinara. Myslíte ze ako veľmi sme to doma pokazili?
3 roky necistene zuby u psa
Iba piatok a v sobotu. Uz si na to takto zvykol. Vzdy pred spanim este mu dame dobroty kosticky piskotky umyjeme zubky a ide spat. Niekedy si este dam docistuje tak ze kuska deku..tak aj vtedy vieme ze je cas umyť zuby. :)
Klara, ako casto to robite? Normalne asi zacnem..:D
Určite s nim choďte. Zapália sa mu dasna a budú krvácať. A to nechceš. My svojmu umývame normálne detskou kefkou a pastou. A on sa tomu už tak teší ze skoro pri tom zaspí :)))
Psom sa maju cistit zuby?? Pocujem to prvykrat a nikdy som to nasim nerobila, nepoznam nikoho kto by to robil, ..zaujimave :D
xD....mestky clovek ma psa to je tvoj pribeh....
Váš psík ako mu čistite zubky su na to detalne tičinky nebo pasta pre psiky se čistí kefkou moje psíky stím nemaju problem máju rady dentalne tičinky a kaz 0%
Buď v klude, kameň mu odstráni a zasa bude mat na čas pokoj.Spýtaj sa ho, kedy treba prísť znova na čistenie,ale ak mu uvidíš kameň, treba to riešit, lebo zanedbanie može viest k strate zubov.